Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Merino bunda Black hill Veles

Diskusná téma K článku: Merino bunda Black hill Veles

Koncom roka 2019 sa mi na víkendovej akcii vo Veľkej Fatre pokazil na flísovej bunde zips. Nebola to žiadna výhra chodiť po zasneženej Fatre s rozzipsovanou bundou. Zhodou okolnosti na chate bol kamarát s merino bundou od Black hill, ktorá sa mi zapáčila, tak som si ju hneď vyskúšal. Po návrate do civilizácie som si objednal u slovenského výrobcu model Veles. Po trištvrte roku jej nosenia sa s vami podelím o moje skúsenosti.

Phalike

Bundička vyzerá naozaj dobre, aj ten smerovník pri ktorom je nafotená väčšina fotiek ;) Hodnotím pozitívne najmä fakt že stále sa nájdu šikovný ľudia čo sa snažia vyrábať v domácich podmienkach aj keď to určite nie je ľahké. Idem si popozerať ich sortiment či ma náhodou niečo neosloví.

Fizik

Na tej bunde sa mi páči tá vysoká gramáž na meter štvorcový. Viac ako 600 som ešte ani nevidel.

Muska

Mám tiež, už pomaly rok, bundu Black hill model Forester a bundu som si veľmi rýchlo obľúbil. Na mojom modeli dávam plus vetracím zipsom a odnímateľnej kapucni. Tá je veľká tak akurát, čiže v pohode ju nasadím v zime na čiapku bez toho aby tam niečo prekážalo.

Adushka

Fíha, pekné pekné, aj eshop som rovno kukla, už sa len vrátiť do práce, nech si mám za čo nejakú bundičku kúpiť :D

Daulagiri

Zaujímavé, tiež som pozrel stránku, majú tam pekné farebné kombinácie. A made in Slovakia, to je paráda!

Marek selko

s chlapcami z Black hill je vyborna spolupraca, objednaval som do CR bundu Milica - pre manzelku, zavolali mi a poslali mi dve velkosti (lepsie sediacu si necham a vacsiu poslem nazad..
prave som bundu osahal a je skvela..
takze Black hill vdaka..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov