Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Panská hoľa z Liptovskej Tepličky

Martin knor

Aha, zacinam tomu rozumiet. 3/21 nema popisok (to je ta co sem dal aj Peto), no vo firefoxe mi ju natiahne na celu plochu prehliadaca. Teda ju da vacsiu ako je predosla, pricom dolu nie je prazdne miesto. Takze sa zda, ze cosi dole (kam nevidim) chyba. Ale v opere je okolo celeho obrazku cierny lem a je jasne, ze tam popisok nie je. OK, sprava sa to inac ako v minulosti, treba si na to zvyknut.

Martin knor

Lubo, tak potom neviem. Nevidim popisok napriklad na 3/21. Ale ked som pozrel clanok od Mira, tak tam popisky vidim aj pod fotkami na vysku. Firefox pod linuxom :-(.

Lubo

Martin, nie kazda fotka v tomto clanku ma aj popisok. Ostatne sa zobrazuju podla mna v poriadku. Vyskusal som vo viacerych prehliadacoch a vsade to ide.

Martin knor

Tieto oblasti vobec nepoznam. Mal by som sem ist na par dni.

Inak, je to iba chyba u mna, ze ked su obrazky na vysku tak nevidim popis?

Gustoh

Dakujem za info...ale kym skonci zakaz prechadzania medzi okresami tak uz bude jar... :-)

Matobee

Gustoh dá sa. Z D1 odbočíš na Štrbu, prípadne zo Štrby odbočíš na Šuňavu a ďalej do Liptovskej Tepličky.

Gustoh

Da sa dostat do Liptovskej Teplicky autom zo Sunavy?Nepoznam tie konciny tak preto sa pytam.Dakujem.

Daulagiri

Je to veľmi pekný hôľny hrebeň zo super výhľadmi na Tatry. Šiel som ním pred piatimi rokmi, ale s pokračovaním na Budnárku.

Matobee

Pekne si si vybehla Soňa.
Úsek od sedla pod Doštiankou k vrcholovej stanici vleku resp. ďalej k Panskej holi som nikdy nešiel presne po chodníku. Vždy to tam nejak domotám. Či už v jednom alebo druhom smere. Už sa mi to stalo 3 krát. Podobne ako spomínaš v článku. Hneď sa mi to tam vybavilo a aj pobavilo.
V decembri som skúsil úsek (žltou) popod spomínanú Soľanku. Pekné pokračovanie hôľneho terénu s Tatrami "na dosah ruky". Len pozor potom ak by si to potiahla až do Šuňavy. Spadnutá lávka cez Čierny Váh. Musel som v decembri brodiť 40 cm vodu naboso. Ale v lete to môže byť príjemné osvieženie.

Janovarga_logout

v auguste
tam netreba brať deti, lebo to bude kvôli čučoriedkam na veľmi dlho (vlastná skúsenosť)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma