Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Chatu pod Kľačianskou Magurou cez Panošinú

Diskusná téma K článku: Na Chatu pod Kľačianskou Magurou cez Panošinú

Som síce rodená Turčianka, ale na Kľačiansku Maguru cez Panošinú som ešte doteraz nešla. Bolo na čase to napraviť. Pár nových kešiek po trase ma tiež presvedčilo, a tak jednu novembrovú sobotu priberám Matúša, starí rodičia zatiaľ postrážia vnúčence a my si dáme neskoro-jesennú turistiku v Krivánskej časti Malej Fatry.

Adushka

Lucia, super, som veľmi rada, že ste si túru užili :)

Lucia Mac

Vďaka za Váš tip. Vďaka nemu sme si v sobotu túto trasu prešli a užili sme si to. Mali sme so sebou aj 11 ročného syna, takže vďaka za chatu a parené buchty. :-) Trasa ideálna: najprv cesta nádherným lesom, potom príjemná prechádzka z Panošinej s výhľadmi a nakoniec tá čarovná chata. A až po Príslopy sme nestretli ani živú dušu. Okrem malých ryšaviek v lístí. Nech sa Vám darí.

Martin knor

Na chatu na Magure som sa istu dobu pozeral z okna obyvacky :-). Volakedy davno som na Panosinej bol, ale moc si na to nespominam. Viac si pamatam navstevy Hoskory. Tu dolinu urcite este niekedy navstivim.

LuboG

Piiha, uz som tade parkrat siel. Vlani sme tam nasli strasne vela velkych dubakov.. panosina je take medvedovo.

Adushka

Matobee a Daulagiri, vďaka za milé komenty :)

Daulagiri

Pekne ste si dali Adush, to porovnanie výšľapu s deťmi a bez nich je úsmevné. Túto trasu cez Panošinu som si už všimol, ale ešte ju nemám v užšom zozname. Ale ten neokukaný pohľad na Suchý je zaujímavý.
Rozmýšľam že ja som popri tejto chate prechádzal asi 2-krát zo Suchého (2008, 2010), ale pamätám si matne len na jeden prípad.
Inak v ten deň som bol na Sitne, bolo teplo na tričko na južných skalách, tak si viem predstaviť ako hrialo tu pri chate.

Matobee

Príjemná túra v krásnom počasí. Túto chatu som nikdy nenavštívil, ale chystám sa už dlho na podobný okruh. Možno ho obohatím aj o okolie Suchého vrchu. Teším sa keď to príde a kuchyňu rozhodne neobídem. Naposledy som dal prednosť trase zo Sučian.

S tým jelením perkeltom som si takto pred obedom narobil poriadne chute. Mňam. :-)

Tomka

Aďka, my sme túto trasu išli v januári a tiež sa nám veľmi páčila. Cez Panošinu to bola rozprávka.:)

Boro

Vďaka, oživila si mi kopu spomienok. Už som aj pomaly zabúdal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma