Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Stratená – Strmá prť – Borovniak – Besník

Boro

Máš pravdu,že vo dvojici je to lepšie. Veď sa aj hovorí, že zdielaná radosť je dvojnásobná radosť .Trasa je to krásna, išli sme ju s tým rozdielom, že sme na juh až do Slavošoviec. A ešte sa priznávam, že som sa musel pozrieť do slovníka, čo to je strunga. Nikdy som sa s tým slovom nestretol.Ale už to viem.

Matobee

Príjemný, pohodový článok z krásnych končín.
Takmer totožnú trasu som šiel na jar v posledných zvyškoch snehu. Len s rozdielom, že som vyrážal zelenou trasou a vracal sa červenou na Besník.
Zelená Jaskyňa a vyhliadka Strmá prť sú krásnym a zaujímavým spestrením. Ondrejisko som naposledy navštívil pred pár rokmi pred Silvestrom v silnom mraze. Tie výhľady z tohto čarovného miesta sú naozaj úžasné.

Tomka

Pekne:)
Poznám mnoho pohľadov na Kráľovú hoľu, ale z Borovniaka je vari najkrajší.
My sme išli z Telgártu cez Trsteník.

Shiketko

Škoda tej búdy na Osikovej...pred 2 či 3 rokmi ešte stála, v relatívne dobrom stave...chcelo to iba nejaké úpravy a bol by to obstojný prístrešok.

Daulagiri

Kedysi som sa často túlal týmito južnými končinami Raja, v súčasnosti už málo, ale mám to tam rád.
Tej chaty na Osikovej je fakt škoda, kedysi som v nej spal, tuším v 2011, už vtedy bola v dosť zlom stave. A z fotiek vidím že lesy v okolí Ondrejiska dostávajú na frak, som rád že som tieto miesta stihol ešte keď boli krásne nepoškodené a opustené.

Martin knor

Na Ondrejisku som este nebol.
Inac, ked som bol na prechadzke cez Tiesnavy, zastihla ma burka. Poriadna. Cupel som pod vyvratenym smrekom bez pohybu, aby po mne voda stekala, ale aj tak som premokol. Schol som v podchode pod zeleznicou v Stratenej, kedze tam trochu fukalo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma