Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Príjemne mrazivo na Záturni

Diskusná téma K fotke: Príjemne mrazivo na Záturni

Po dlhých rokoch túžby dostať sa do čarovných zákutí "za Kráľovou" som sa tam v jeden zimný podvečer ocitol. Mráz začínal poriadne štípať, ale napriek tomu si ma čarovná lúčka pri chate Záturňa okamžite získala. Aby som si toto miesto mohol vychutnať zavelil som na výdatný oddych, ktorý som po veľmi náročnom zostupe z hole cez bohato zasneženú kosodrevinu naozaj potreboval. Chvíle tu strávené sú nezabudnuteľné.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Podľa mňa si si nechal to najlepšie na koniec. Mne sa veľmi páčila táto "zelená trasa". Síce som sa poriadne namakal v hlbokom snehu a popadanej kosodrevine cez chodník v okolí prameňa Čierneho Váhu, ale tie scenérie sú úžasné. Atmosféra Záturne je magická. Na tejto lúčke by som dokázal sedieť hodiny.
Musím si to ešte niekedy prejsť v lete.

Daulagiri

Pekne, toto je posledná trasa ktorou som na Kráľovku ešte nešiel.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky