Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Púchov - Lednica - Vršatec

Diskusná téma K článku: Púchov - Lednica - Vršatec

Je pol piatej pred večerom a začínam túru. Dnes to ani túra nebude. Potrebujem len dôjsť na miesto, kde strávim nasledujúcu noc. Ono vlastne ani nezačínam, kráčať som začal už o šiestej ráno v Považskej Bystrici. Len teraz sa odpojila na púchovskej, asi najnovšej železničnej stanici na Slovensku, polovica výpravy a nasadla na vlak. Tým sa zásadne mení charakter môjho putovania po turisticky zaujímavých miestach Považia. Navliekam ich ako perly náhrdelníka na šnúru mojej trasy.

Martin knor

Volakedy velmi davno som tuto trasu siel. Z Povazskej Bystrice a z Vrsatca po ceste do Ilavy na vlak. A minule leto som tie bradla v Bielych Karpatoch obehal zas. Na hrade Lednica sa vybera vstupne, tusim 2 eura. Sem sa budem rad vracat.

Daulagiri

Pred pár rokmi sme boli na jednodňovej prechádzke z Červeného Kameňa do Lednice. Pochodili sme si červenokamenské bradlá, ale Lednický hrad bol zavretý napriek víkendu, čo ma dosť sklamalo. Zvyšok trasy je mi neznámy, ale bolo tam pekne. Hlavne na Vršatské bradlá sa teším niekedy v budúcnosti.

Matobee

Sympatický článok z príjemnej túričky s krásnymi fotkami. Teším sa keď sa sem dostanem spoznať tieto kraje.
Vršatec vyzerá naozaj neodolateľne.

Pekm

Trasu velmi dobre poznam, je to krasny kraj plny bral, hradov a zelenych luk. Chodievame tam na vikendove cundre raz za cas a vzdy je tam pekne. Zhodou okolnosti sme tam boli v oktobrovom termine ale uz nebolo take pekne pocasie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma