Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Osada Tatárovci a Belanovský vrch

Dušan Šrenkel

Parádne fotky Janka :)
Čo sa týka možnosti schádzania z Ľadonhory, tak ako napísal Marcel, zo sedla pod Ľadonhorou sa dá zísť smerom na sever až na žltú značku medzi rácestím pod Holým vrchom a Skríželným. Momentálne je tento úsek značený miestnym značením pre akciu Kysucké Himaláje - písmenkami "KH". Avšak je to iba jednosmerne, keďže obojsmerne to vzhľadom na trasu Kysuckých Himalájí nemalo zmysel značiť. Len treba počítať s niekoľkými spadnutými stromami, zatiaľ sa to dalo obísť alebo prekročiť.

Marcel.c

Ak sa ide z KNM Stenami po modrej TZT na Ľadonhoru, je možné sa odtiaľ po modrej vrátiť do Sedla pod Ľadonhorou a odtiaľ rovno dolu lesom na sever, kde je to síce strmé, ale celkom dobre schodné. Takto sa dá dostať priamo k smerovníku na žltej TZT, kam ústia aj lesné cesty od Belanov a od Tarabov. Odtiaľ je už potom veľa možností, ako pokračovať ďalej.

Janabilesova

To potom pri navsteve Ladonhory vyzera mimo znaciek, s tym nemam skusenosti. Ladonhoru som absolvovala po znackovanych chodnikoch, je to tam dost strme. Mozno Dusan by vedel poradit?

Martin knor

Pekne miesto. Dalo by sa tade vracat, ked clovek pojde na Ladonhoru.

Janabilesova

Ľubo, mali sme šťastie na zaujímavé počasie, ďakujem.
Tomka, rado sa stalo. Veľa krát sme dole dolinou bicyklovali, a tento vrch a chalúpky si vôbec nevšímali, až teraz sme boli veľmi milo prekvapení...

Lubo

Janka, skvele fotky sa ti podarili. Palec hore.

Tomka

Pekné sú tie Kysuce.
Vďaka za tip.:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma