Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenský kras: Moldava nad Bodvou – Rožňava

Diskusná téma K článku: Slovenský kras: Moldava nad Bodvou – Rožňava

To nevymyslíš, to je život! Ono je to reklamná odrhovačka, ale istotne to mnohí z nás poznajú na vlastnej koži. Takto pred rokom ma po dvojmesačnom trápení zradili, zdalo sa že definitívne, platničky a skončil som v nemocnici, na liečení v kúpeľoch. A veru som dumal, či toto má byť nadchádzajúce obdobie života, zvané dôchodok.

Martin knor

Nadherna vandrovka. Zhruba takto (z Moldavy do Plesivca) som siel pred rokmi s krpcom. V Krase som sa vlani motal priblizne v tom case, ako Vy, Malu Zomboj vsak nepoznam.

Matobee

Parádny a vtipný článok. V takej zostave a pohodovým tempom sa vždy niečo prihodí. Dobre som sa zasmial na Paliho knihe a Robovom víne. (normálne by som si dal z jeho tradičného ružového) :-)

Koncom júna sme sa tiež túlali a opekali na planine. Krásne sú tie jašterice a ani sa nejak extra neboja.
Zádielska chata je výborne schovaná v dolinke. Hotová oáza cez deň keď hore praží.

Miroslav Svitek

Phalike, vďaka za fotku jašteričky. Ja som mal nastavené tak malé rozlíšenie pri ukladaní do mobilu, že mi skoro žiadne fotky nechcelo zobrať k článku. Verím, že v čase nášho vandru sa bude dať už aj tento rok opäť vyraziť hocikde na Slovensku s takto pozbieranou partiou.

Phalike

Ej veru toto bol parádny vander, počasie ako na objednávku a partia exkluzívna, vďaka za pripomenutie ;) Pripájam aj spomínanú jašteričku.

Anna.lenkeyová

Pekne ste sa prešli. Super článok. Ďakujem, pospomínala som si na naše putovania touto trasou.

Tomka

Pekne. Mám veľmi rada Kras. Každý rok aspoň jedna túra tu musí byť.
Prekvapil ma Rastlinný kostol sv. Ladislava. Už mal byť zarastený popínavými rastlinami a vidím, že je taký istý ako v roku 2012. Škoda!
A nečakane medzi Vami vidím aj jednu dobre známu tvár - Evka ahoj!:):)

Boro

No vidím, že banda bola bezvadná, trasa jedna z mojich naj-naj, a počasie tiež fajn. Tá "stodola" o ktorej píšeš, je tam najmenej 35 rokov. Spali sme tam v nej dva razy. Však je rozdelená vnútri na dve polovice ? Len som prekvapený, že Soroška bola zatvorená. Tá fazulnica s údeným mäsom by mi určite chýbala.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma