Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Novoročná túra na Babky a sedlo Predúvratie

Martin knor

Na Babkach som bol zhruba o mesiac prv. Aj vtedy tam poriadne fukalo. Kedze som sa pozabudol, tak som schadzal hrebienkom a nie znackou. Je to tam dost vychodene. Na chatu masirovali davy.

Myshell

Ďalšia zimná lahôdka od Soni, užívam si tieto tatranské články, vďaka. Na Babkách som bola viackrát, naposledy v novembri 2020, ale o partizánskom bunkri som sa dozvedela až tu. Vidím že sa sem budem musieť ešte neraz vrátiť. A - fotka so smerovníkom v sedle Predúvratie je topka, na obálku knihy s ňou! :)

Daulagiri

Úplná zimná rozprávka s tých fotiek, fakt dokonalé. Mala si skvelé podmienky Soňa a tie fotky zdola kde nieje žiadny sneh vyzerajú akoby nepatrili k tejto túre :-)
Už som tu nebol asi 6 rokov, škoda že z lesmi to ide dole vodou. Ale v tej rezervácií Mních nieje rúbanisko iba pováľaný les nie?

Lubo

Boro, to bol jeden z najkrajsich dni na horach. Bolo cerstvo nasnezene, zima dostatocne aby sa to netopilo, nefukalo velmi a bolo slnecno. Ja som v tom case bol s detmi okruh Biela voda - Velke Biele pleso - Brncalka - Biela voda a bolo to skvele. Tiez sa chystam napisat o tom.

Boro

Paráda, krásne fotky, krásne počasie , krásna krajina.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma