Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Blatnické more

Diskusná téma K fotke: Blatnické more

Predvianočné inverzné obdobie bolo lákavé a 2 voľné dni som musel stráviť v horách. Bolo treba len zvoliť tú správnu lokalitu aby som nebol privysoko. Všetko som stavil na masív Ostrej v Bralnej Fatre a veril svojej intuícií. Po vystúpaní Juriášovou dolinou na Zadnú Ostrú som zostal v nemom úžase. Pohľad na oblačné more s ostrovmi Drieňok, Veľký Rakytov či kremnická Flochová bol nádherný. Vľavo aj oblasť Haľamovej kopy.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Pafi
A včera som sa Ťa chcel opýtať, či nezavesíš aj západný pohľad, tiež parádička o)
Daulagiri

Pôvodne som plánoval aj Tlstú, ale vyhrala u mňa pohoda, kľud a leháro :o)

Pafi

Hmm, paráda!
Presne tak, len sa tak pomotať a nasávať (atmošku).
Ten hrebeň cez H. Kopu láka snáď každého a aj je tu niekde opísaný.
Dnes nie je problém ho prejsť bez poblúdenia, no v 80tych rokoch sme to skúšali s mierkou 1:100 000 až napokon zvíťazila Juriašova dolina.

Daulagiri

Lubo čítal som váš článok. Ja som bol 14-teho na Vtáčniku - 1346 m, tam bolo do 8 cm snehu a kukal som ďalekohľadom na V. Fatru že ako pekne je zasnežená a zároveň ma prekvapilo že v MF sneh nieje. Vtedy boli hory zasnežené len lokálne. Tu bol sneh len vo fľakoch na severných stranách.

Mato tentoraz to nebola žiadna veľká túra, len výstup Juriášovou a zostup na druhý deň cez Konský dol. Akosi som sa tu len motkal, posedával a vychutnával 2 dni, veľmi sa mi páčilo, bol som tu prvýkrát.
Nad tým hrebeňom čo spomínaš aj ja niekedy uvažujem.

Matobee

Skvelá ako vždy. Akurát včera som pozeral na mape hrebeň od Chládkových úplazov cez Haľamovu kopu po Smrekov.
Teším sa na ďalšie z tejto série, že kadiaľ si sa potúlal.

Lubo

Toto miesto je uzasne. Bol som tam tuto jesen tiez.
Inac par dni pred tebou sme boli aj s detvakmi na Kriznej. Bola to uz zimna tura a pozerali sme na Tlstu a Ostru, ze sneh nemaju. Podobne aj hreben Malej Fatry, hoci je vyssie ako Krizna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky