Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večerné útesy Ostrej

Diskusná téma K fotke: Večerné útesy Ostrej

Strmé svahy masívu Ostrej poskytujú nerušené pohľady hlavne južným smerom. Večer ma zastihol skôr než som plánoval, na vrchole Zadnej Ostrej a bolo mi jasné že na hlavný útes to už nestíham. Napriek tomu som si tieto vzácne chvíle vychutnával naplno. Slniečko sa kĺzalo oblohou a pozvoľna sa blížilo k hladine nekonečného oceánu tiahnuceho sa až za horizont. Skutočne magické momenty, ktoré si budem pamätať dlho.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Som rád že sa foto páči, boli to úžasné momenty.
Ja som tu bol prvýkrát, ale určite nie naposledy. Juriášova je fakt strmá, ale mala svoje čaro. Ako som ňou stúpal, stále som bol pod mrakmi a myslel som že sa nevynorím a že Ostrá je v hmle. A ejhľa v sedle Misa som sa zrazu ocitol v nebi :-)

Janabilesova

Nás Juriášova dolina prekvapila svojou strmosťou, až taká triviálna nebola. Odvtedy mám pred MF rešpekt :-).

Lubo

Fiha, tak tato sa veru podarila.

Matobee

Skvelý záber a úžasné farby. Juriašovou dolinou sa chystám niekedy aj ja, lebo som tadiaľ buď nešiel alebo veľmi dávno ešte ako študent a nepamätám si to.

Haendel

Nádhera!!!Má oblíbená hora, co já se na ni už nachodil...a teď na ni od nás z ČR nemůžu, je daleko jak Oceánie..Krásné inverze byly, bez sněhu a já seděl doma odříznutý od té vší krásy. Díky za krásnou fotku, pro mě vzpomínkovou..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky