Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma stavba pod Snilovským sedlem

VladaZ

Je to uzamčené? Jak to vypadá uvnitř?

Iwanna

Len pre zaujimavost: asi pred 6-7 rokmi sme tam zazili az dve hlucne partie ozranov v tu istu noc. Ked sa prva rozhodla ist spat okolo 4h, vravim si, ze konecne snad zaspim. Ale ako sa ozrati nevedeli dostat do vyssich posteli, tak zobudili clenov druhej ozranskej partie, kt. vecer konzum vlastneho tvrdeho alkoholu "zlomil" dost skoro. No a ti to zobudenie uprostred noci, zrejme "na zbytkovom alkohole", ponali dost kreativne ako dovod na to, aby dopili alkohol, kt. si priniesli. A tak tam od ca. 4h rana az do ranajom pomerne hlucne dopijali ich vlastny tvrdy alkohol. Ale vobec netusim, ako to tam bolo odvtedy, lebo po tej skusenosti som tam uz radsej nenocoval.

Peter61
@ 15:16 pán preceda, kým tú kulisu odmontujú, HZS ešte bude hľadať účastníkov spoločenských akcií, ktorí zablúdia prizostupe -)))))
Marcel.c

Neviem o tom, že by chata pod Chlebom bola rajom pre ožranské partie, a to ani v minulosti.
Naopak, búdka v bezprostrednej blízkosti lanovky je priam ideálnym objektom pre ožranské partie - účastníci aj zásoby alkoholu sa dajú poľahky vyviezť lanovkou.
Okrem toho, nezaškodilo by trochu konzistentnosti - chata v národnom parku, patriaca v tom čase triednemu nepriateľovi nie, ale búdka v tom istom národnom parku, len kúsok odtiaľ, patriaca nikomu, alebo "našim", áno?
Okrem toho, je to len kulisa, teda dočasný objekt, bez akéhokoľvek posúdenia akýchkoľvek vplyvov, konštrukčne neprispôsobená pre zamýšľaný účel - prednedávnom ste sa tu vehementne rozčuľovali nad tým, že dotyčný vtedy spolumajiteľ Chaty pod Chlebom obišiel úradný postup pri plánovanej rekonštrukcii chaty, a teraz by ste nedbali, aby tu ostala filmová kulisa, ktorá by obchádzala akýkoľvek úradný postup? Tomu hovoríte konzistentnosť a rovnaký meter?
Kto ide hrebeňovku Krivánskej MF, nepotrebuje na tom mieste žiadny objekt - tí, ktorí majú málo odolnosti prespať v blízkom okolí Chaty pod Chlebom, môžu predsa prespať vnútri.

Ade.e

martin63:
To sme veru narod, ked nevidi rozdiel medzi uz postavenou drevenou budou, ktora prijme len dost obmedzeny pocet "navstevnikov", ktori su dost zvlastna sorta tulakov, vandrakov a viacdnovkarov, teda skutocnych milovnikov prirody, ktori nepotrebuju postel s perinou k prespatiu A je rozdiel klasicka horska chata so vsetkym takmer luxusnym vybavenim, ktora moze prilakat pseudoturistov a ozranske partie. A to este treba tu chatu vobec postavit. Nejaka druha Barborka...

Martin63

Zvláštny národ sme to. Tu ideme horovať za búdu a rekonštrukciu tradičnej chaty do pôvodnej mierky na tom istom kopci hejtujeme.

Ade.e

PaliT: Noo, za opytanie nebiju. Mohlo by to byt napr. an skusobnu dobu.
Ale obavam sa, ze by sa tam casom zacali hromadit odpadky...
Kazdopadne, na skusku na rok by to tam mohlo byt..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma