Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kaľamárka juh a Močilná (Močidlianska) skala

Diskusná téma K článku: Kaľamárka juh a Močilná (Močidlianska) skala

Opatrenia sa nám trošku uvoľnili. Za turistikou sa dá ísť aj mimo okres, ale len s negatívnym testom. Hurá, ideme sa pozrieť k susedom! Zatiaľ len kúsok - do bývalého Zvolenského, teraz však už Detvianskeho okresu. Na TuristickaMapa.sk nás zaujala fotka od Theriona z Močilnej skaly a tú sme sa rozhodli pozrieť. Pri nazeraní do mapy sme si všimli zakreslené skaly severovýchodne od nášho cieľa. A tie sme zaradili do plánu.

Martin knor

Paci sa mi obrazok skaly so zelenou "suknickou" :-D.
Na tej lucke nad Kalamarkou juh (na razcesti asfaltiek) na mna raz zautocila stvorica psov. Majitel ich zavolal, ale nebolo mi vsetko jedno.

Bukaj

tieto kúty mám zbehané, fakt krásna oblasť. rôzne skaly sú tu ukryté "za každým bučkom" a vždy pôsobia neskutočne magicky.

Svatopluk Štěpánek

Danka, Vy ste mne pripomenuli moj prvý poriadný výlet na Slovensku. Bol to koniec januára 1978 ( to nie je žiaľ preklep ), zo Stožku, okolo hor. Chrapková a Kalamárky na ch. na Poľane.
Krásne "kvety" - "ozdobený potočik".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma