Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Horolezecká abeceda

Diskusná téma K článku: Horolezecká abeceda

Po veľmi dlhej odmlke sa na český aj slovenský trh dostala nová kniha zaoberajúca sa metodickou stránkou obľúbeného športu - horolezectva. Súčasťou knihy sú aj metodické pokyny pre vyznávačov príbuzných športov využívajúcich pre svoju potrebu rozličné horolezecké techniky.

Wesna

Chválim recenziu! Kniha Horolezecká abeceda je bezpochyby užitočnou knihou nielen pre horolezcov-profesionálov, ale i pre menej skúsených začiatočníkov. Zaujímavá je kapitola venovaná bivakovaniu ap.

Sona

To Bacaardi: Ano, je to ta ista osoba :-)

Rujir

Jo, recenzia je to vyborna, snad by som len namietal ohladne obrazkov - neviem, ci som vytrenovany VS skriptami, ale ilustracie mi pridu dostacujuce a je mi jasne, ze keby som chcel namiesto nakresov fotky, alebo ilustracie ala Petzl, tak by ma kniha nestala 600,-Kc ale 1500,-Kc. A to uz by som ju asi nekupil. Takze ja uprednostnujem toto riesenie. ;-)

Bacaardi

hej, akurat som si listoval v katalogu millet, a tam je taky prihovor podpisany andrejom kolarikom. predpokladam, ze to je jedna a ta ista osoba:-)

Shadow

takto to vyzera ked autor recenziu zoberie poctivo. A samozrejme ked vie o com pise.

Bacaardi

velmi pekny clanok, popisane pozitiva, tak isto aj negativa a konkretne popisane veci, ktore su zle, alebo mozu viest k chybam zaciatocnikov. je to velmi komplexna recenzia, dakujem, a chvalim, klobuk dolu.:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma