Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata pod Soliskom

Diskusná téma K článku: Chata pod Soliskom

Najmladšia vysokohorská chata vo Vysokých Tatrách a zároveň jedna z najľahšie dostupných. Chata je v podstate prístupná pre každého návštevníka Tatier, lebo tesne k nej vedie sedačková lanovka zo športového areálu na Štrbskom Plese. Okrem dosahu lanovky je častým cieľom menej zdatných turistov pre najľahšie dostupnú dvojtisícovku Tatier – Predné Solisko (2117 m), pod ktorého vrcholom chata stojí.

Peto.z.bb

vrana, dik za info aj linky. Moznu eroziu ako dovod nespristupnenia dalsej casti hrebena chapem. A fakt asi radsej raz ci par krat za zivot s HV, ako tlacenica a la okruh cez Bystru lavku, na chatu pod Rysmi ci inde. Chata sice na noclahoch zarobi menej, ale kedze je majetkovo mimo KST/JAMES tak nas to nemusi trapit :), snad sa na nej "ceprom" :) paci a budu mat radost aj z toho kriza.

Fangorn

mne je kríž na nejakom prednom solisku fakt ukradnutý, aj tak tadial vždy iba prebehnem po ceste na štrbské solisko. Ani chatu pod soliskom neregistrujem, nejako som vždy dostal obavu tam nakuknúť keď som videl tie davy čo sa tam rútili z lanovky.

Rc1

zaciatocnik s tym cintorinom simozno blizsie ako by si myslel... :-( zial

Zaciatocnik

napisal som iba svoj nazor na stavanie megakrizov v tatrach, este nech sa to zacne stavat aj v zapadnych tatrach na kazdom vrchole a budem si pripadat ako na krizovej ceste alebo na cintorine nemam nic proti dvojkrizu na krivani dumbieri a krizu na gerlachu ale megakrize na kazdom kopci nie

Peter61

bazin, sorry.
namiesto toho ..ndania na nete si urob bumazku. zacni chodit s ludmi, ktori vedia kam a ako ist. Alebo cakaj, az sa to otvori. Odpovede na vsetky otazky ma Cynicka Obluda.

Vrana

potom si si celkom slusne *** do huby. Mozes si rovno podat ruku s honzikom.http://hiking.sk/hk/ar/2567/zimny_vystup_na_koncistu.html

Bazin

lubo, prepac ale volby a referenda som mislel ze su o tom, ale mozno sa milim...ale, ruku na srdce, lutujem, sem to nepatri.Hory mam nadovsetko...

Lubo

@bazin
Zamienanie demokracie s diktatom vacsiny je (nielen) slovensky blud.

Bazin

vrana, no vsak mozes ist len po znacku a koniec, lebo nemas bumasku...

Bazin

merhorn, ano mas pravdu ako tu odznelo, taky mega kriz je aj nad moje meritka vkusu.

Vrana

oneeee, vlajka s hakovym krizom by nebola ?

2 bazin: co to placas o kaste ?

Merhorn

bazin, nie som zatazeny ziadnou ideologiou a ok, beriem ako to bolo donedavna ale vsetko ma svoje hranice esteticnosti a zaroven aj svojho povodneho ucelu. Mne sa to nepaci, prezentujem tu svoj nazor, nikomu ho nevnucujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum