Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kam sa ubera toto forum?

Diskusná téma Kam sa ubera toto forum?

Nechcem nejakym sposobom rypat, ale nemate pocit ,ze to tu nejako upada,v minulosti nebolo o burlive diskusie nudza,dnes su to len suchoparne clanky, jeden strieda druhy o nicom sa poriadne nediskutuje. Mozno je to len moj dojem a preto si to chcem overit

Sona

Dakujeme, Dadka, take slova potesia :-)

Dadka

ahojte vsetci turisti a kamarati hor! ja som tuto stranku objavila len nedavno. Sice som este nestihla absolvovat ziadny trek, vylet ci ine dobrodruzstvo v spolupraci s touto strankou, ale uuplne ma dostali Vase pribehy, fotky, rady a skusenosti!!... vzdy sa tesim zo vsetkeho noveho co tu objavim! Najviac zo vsetkeho sa mi paci ze sa tu ludia dokazu povzbudit, potesit, poradit a bez obavy, ze sa mu tu niekto vysmeje napisat aj smutne veci .. to je tak strasne vzacne v dnesnej dobe!! HIKING.SK je uuplne super stranka a ludia ktori tu chodia su skutocne osobnosti!!

Sedlo

To je dobře, že phpBB nebude, budte originální, jako jste dosud :)

JarinoM

Ja som vystopoval Hiking asi pred rokom a s článkami a fotogalériou, ktorá sa dá zobraziť v mape, som spokojný. Veľmi mi to pomáha pri plánovaní túr. A búrlivé diskusie typu či je dobrý kompas so strelkou červenou alebo červenkastou, nepotrebujem.

Palo TT

2Lubo:
Preco nie fotky (maly attachment vseobecne, napr. gps subor) do fora?
V galerii su fotky krajiny, ktore sa potom zobrazuju na mape.
Ale diskutuje sa aj o inych vecich a niekedy pride fotka vhod. Fotku mojej celty, by som do galerie asi nedaval :)

Raymond

Mne sa aktualna forma paci, na tom by som nic nemenil

Lubo

Toto forum prejde urcitymi zmenami, no phpBB ani nic podobne to urcite nebude. Nechceme tu tonu poskakujucich animovanych smajlikov, fotky zas patria do galerie. Hodnotenie prispievatelov pravdepodobne pride, urcite nebude mozne vkladat nazor pod menom, ktore je tu registrovane. Vsetky zmeny pojdu smerom k vacsej prehladnosti, avsak nie na ukor jednoduchosti.

Palic

Póóózrite, Krásy Slovenska sú doteraz najdlhšie vychádzajúcim časopisom v SR (tuším už 87. ročník).Okrem CaK monarchie prežili všetky režimy-niečo neuveriteľné! konkurovať im môžu jedine Slovenské pohľady, ale tie mali tuším pár rokov pauzu.internet je samozrejme o niečom inom, ale: "Vstanú noví bojovníci" a prinesú zase niečo nové, pokiaľ sa tak už nedeje. Možností je určite dosť Možno my tu už nebudeme a hiking.sk... :-). Nech mi nikto nenavráva, že keď idú na tú istú túru dvaja ludia, budú mať rovnaké dojmy. Kľudne si prečítam obidva pohľady. Je to ako s fotografovaním. Nikdy v prírode neurobíte dve rovnaké fotky. Každú sekundu sa niečo mení.

Pepo_SK

Ja teda neviem. Podla mna je momentalny hiking dobry taky aky je.

Na hiking som sa dostal minuli rok okolo leta. Pred tym som bol samotar ktori behal po horach a v okoli nebolo nikoho kto by sa zaujimal o hory. Ked som nasiel hiking tak som tu nasiel vela kamaratov s krorimi som v kontakte a chodime po horach. A nikdy tu nie je problem najst partaka na cestu.

Celkovo clanky ma zaujimaju a su celkom v pohode. Aspon mne sa pacia. Ja tiez pisem clanky, ale pisem detalnejsie opisy tur ktore nie su citatelsky moc zaujimave pre bezneho citatela. Ale pre cloveka ktory ide do lokality prvy raz je clanok zdrojom informacii ktore bude darmo hladat niekde inde. Preto ich davam len na svoje stranky pre svojich pratelov.

Taktiez jeden z mojich nazorov je , ze na hikingu je forum spomedzi ostatnych slovenskych outdoorovych for bajviac zive. V cechach je to o dost lepsie zo strankami a internetom lepsie. Ale na slovensku som dlho hladal de to zije a tu som zakotvil a nic co by ma viacej vyhovovalo som zatial nenasiel.

Na tento moj nazor necakam ziadne odozvy.

Killian

Podla mna by sa malo prejst na standardne forum typu phpBB alebo VBulletin. Toto je malo prehladne a malo interaktivne (ziadne fotky, ziadne hodnotenia uzivatelov, ziadne registracie a tak dalej).

Sona

Urcite smerom HD ist nechceme, o tom mozem vsetkych citatelov uistit :-)

Sedlo

Nikdo tady určitě nepochyboval o tom, že se HIKING začně ubírat více komerčním směrem, protože mu nic jiného ani nezbude, ekonomika je neúprosná. Pokud to bude v mezích únosnosti, je to směr správný. Bude-li to styl HORYDOLY.CZ, kdy se na vás při každém kliknutí vyřití nový model offroadu, bude to špatné. Věřím, že tomu bude tak, jak si tady většina z nás čtenářů přejeme.

Striker

Na tuto otazku som si uz odpovedal,bud bez obav.A privital by som, keby tak ucinilo viacej z nas.

Mlieko

nepytaj sa, co moze hiking urobit pre teba, pytaj sa, co mozes pre hiking urobit ty......:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov