Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ľahký trek v okolí Kathmandu (Nepál)

Dream

"Chudobní sú skvelí, sú veľkí. Keby ste ich poznali, nemohli by ste ich nemilovať".....ahoj,nájde sa tu niekto, kto by zdieľal so mnou reálne pocity z dotyku biedy Indie v priamom prenose v rovnováhe s vnútornou krásou ľudských duší,energiou Himalájí,súzvukom jednoty života?

Budhanilkantha

zijem v nepale 5 rokov a stretavam turistov z celeho sveta. V Kathmandu su dobre cestovky, neodporucam len jednu "FIRST ENVIRONMENTAL TREKKING", ktora patri maosistom. podporujte cestovky skromnych nepalcanov a nie maoistov, diktatorov, ktori pachaju v nepale tolko zla. a tato cestovka je i v tomto smere velmi aktivna.
budhanilkantha

Daulagiri

Pohodový článok v bezpochyby jedinečnom kraji.
Fotky sú tiež dobré, a tú fotografiu toho staršieho pána som už tuším niekde videl len teraz neviem kde.

Pepa

krásné fotky a článek taky, dík..mimochodem kamarád-horolezec, fotil taky ze střechy a zlomil si nohu:-)), na horách se mu naštěstí nikdy nic nestalo,ale do toho focení se tak zažral až skončil pod střechou ,v každém případě, fotky se mu mimořádně povedly :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma