Komentár
Matobee k článku: Pamätník Vladimíra Holíka nad Račou – túra inšpirovaná túrou Potešia takéto objavy v dobre známych lesoch v domácich končín. Zavše sa to prihodí aj mne aj keď doma v dobre známom okolí sa posledné roky pohybujem dosť málo …
nová téma
Diskusná téma K článku: Varíme v ešuse
Diskusná téma K článku: Varíme v ešuse
V malej sérii článkov sa pokúsim povedať a ukázať niečo k téme táborníckej kuchyne. Ponúknem pár rád a receptov pre tých, čo sa nechcú uspokojiť s večnými čínskymi instantnými polievkami, ktoré chutia stále rovnako, majú radi teplú a dobrú večeru a pritom nechcú stráviť dlhý čas pri variči.
Pls nevideli ste nahodou v dajakom obchode tie vajcia v krabici ? Diky.
fizyk bi povedal, ze " Z metráku snehu tak 1 000 deci čaju".
zaratajme straty odparenim a rozliatim, tak vyjde 992 deci.
bikemartin, mas recht, dakde je tam chyba.
Neviem podľa akých bulharských tabuliek ste na Brnči merali ten metrák snehu, ale aj ten najľahší prašan by mal dať 10 - 50 l vody laviny.sk/…/nauka-o-snehu-a-l…
Ked s caj vari, na Brnči sa dari : Z metráku snehu tak 8 deci čaju
svts.sk/index.php?a=544
rozbijanie vajec vo velkom.
ekonomika.idnes.cz/…/ekonomik…
Pani, nie ste sami, co ste to povazovali za chemiu. Pritom sa to robi od cias, ked hnede uhlie este kvitlo. Novinkou je iba pasterizacia a malospotrbitelske balenie. Preto je tam imho to rucne vkladanie krabic do kartonov.
Durango, dobrý recept ! vyskúšam.
40 dni som nejedol a dnes sa budem na obed krmit vifonkami alebo vajcovou zmesou z krabice? No taaaaak :-D
zabíjačková kaša pre dvoch a viac: Stopiť slaninku pokrájanú na kocky. Opražiť cibuľku, pridať ryžu, soľ, korenie, podliať vodou a uvariť. Pridať pečeňovú paštétu, bravčové vo vlastnej šťave, majoránku a za stáleho miešania chvíľu povariť. Podávame s chlebom, alebo jeme len tak.
@Lubo : vid foto krabice
ekonomika.idnes.cz/…/ekonomik…
framagro.cz/cz/ceniky/
nihil novum sub sole, iba zabalit do spotrebitelskeho balenia
Som zvedavy, co bude na obale napisane. Mozno nieco na sposob: "Polotovar s vajcovou prichutou pre dalsie tepelne spracovanie". Podiel hydinovej zlozky 3,5% :-)))
Len aby to boli vobec vajcia a nie akasi mixovana chemicka zmes skrobu, vody a extraktu korenia... :-D
ak sa vratim k nazvu clanku:
Zbavime vajicka prirodneho a prirodzeneho obalu, ten ozdobime bizuteriou a predame. Vnutro zabalime do skatule, ktorou mozu turisti krasne ozdobit okolie taborisk... Ma to logiku.
prazenica z nerozbitnych vajec. Kurna, dakto sa nabalil na krasliciach a nam posielaju zbytok
ekonomika.sme.sk/…/na-nas-trh…