Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Outdoor CK

Diskusná téma Outdoor CK

Zdravim.Mna by zaujimalo ake slovenske outdoor CK (okrem Bubo,Rokosport,Adrentour a Irbis)este poznate. A ake mate s tymi to CK (aj menovanymi) osobne skusenosti.Myslim,ze Vase nazory môzu pomôct aj inym,este nerozhodnutymi cestovatelom.Vopred dakujem.

Miroslav Svitek

Nie je to síce o slovenskej cestovke, ale myslím si, ža aj takýto absolútne negatívny zážitok s CK Kudrna, čo je česká cestovka, môže niekomu pomôcť pri rozhodovaní.
Cestujem s touto CK už päť rokov, no čo sa im podarilo tento mesiac, ma presvedčilo, aby som s nimi skončil. V januári som zaplatil za zájazd do Toskánska. 19.8. mi oznámili, že z dôvodu nenaplnenia kapacity, ho rušia. To sa môže stať. Ponúkli mi iný zájazd v inom termíne. Pracujem v takom zamestnaní, kde sa veľmi ťažko hýbe s termínom naplánovanej a v januári schválenej dovolenky, ale vedenie bolo ústretové a umožnilo mi to. 23.8. som napísal, že súhlasím s novým termínom a že letenka na Mallorku z Viedne stojí momentálne 143€. Odpísali mi, že mám čakať do pondelka a viacej sa neozvali. Včera,11 dní pred odletom som sa informoval, čo sa deje a vyplynulo z komunikácie, že jednoducho na mňa zabudli. Zohnali mi letenku za dvojnásobnú cenu, čo som odmietol. Nevedia mi ani meno správne napísať, nevedia oficiálny prepočítavací kurz Sk - €. Neviem čo sa v tejto cestovke deje, ale radšej sa jej pri Vašich plánoch vyhnite.

Burtie

ako sa hovori, trafena hus zagaga:)
otazka znie ci chces cestovat v style Bubo zajazdov, alebo cestovat do danych krajin na vlastnu past? lebo pokial netrvas na vyspelych zapadniarskych krajinach, v dnesnej dobe akciovych leteniek sa da prejst vela za malo penazi

Axel

Mozeme tu o nom diskutovat aj najblizsie dva tyzdne a moze nas rozdrapit od zlosti.
Ale chlapik je celkovo za vodou, moze si dristat co chce a komu chce, lebo v tejto republike sa stale najde dostatok bohatych ludi, co mu za dovolenku zaplatia presne tolko kolko si zapyta a este o kusok viac.
A z tejto pozicie si moze na vecsinu ludi hladiet zhora a mat nas za luzu. Nie sme jeho cielovka a ani nikdy nebudeme.
A tieto jeho vyhlasenia do medii nie su prve a ani posledne v podobnom duchu. Sluzia len ako reklama, na ktoru sa hadam niekto na udicku chyti.
A ano, hovori zo mna zavist, lebo mat kazdy mesiac zvysne 2-3 tisicky + vreckove, tak si kazdy kvartal na tyzden tiez odletim na druhy koniec sveta.

PatoBB

ROkosport i Sanchotour majú na svojich webových stránkach ponuky zájazdov už na rok 2013. Skúsil som teda zo zvedavosti nazrieť aj na stránku adrentour.sk$ret avšak neúspešne, možno prerábajú sránku, možno zmenili adresu. Vie niekto niečo bližšie?..

Littleflower

...alebo cestovky jednoducho obist. informacii o destinaciach je kopec a ist na vlastnu past je ovela dobrodruznejsie ako sa hrat na nejaku ovecku a pastiera.

Jankopitak

Lukášj: snad jeden den prezijes s tou cestovkou, ale vacsi pocet dni v zahranici ti vrelo neodporucam!

FunTTomas

lukášj: okrem samotnej CK je podstatný sprievodca, ktorý dotvára celkový dojem zo zájazdu a od jeho aktivity závisí celý priebeh akcie. Treba si zistiť referencie z daného zájazdu resp. o danom sprievodcovi, čo vedie ferratovú jednodňovku.

Lukášj

Pozerám, že na Adrentour tu nie je nič dobré. Chcel som ísť s nimi na 1 deň na ferraty, ale teraz normálne neviem. Nezmenilo sa náhodou niečo k lepšiemu od roku 2008 (posledné komenty)?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum