Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: S batohom po Slovensku - Vysoké Tatry

Diskusná téma K článku: S batohom po Slovensku - Vysoké Tatry

Niektorí sprievodcovia S batohom po Slovensku od vydavateľstva Dajama sa dočkali už druhého vydania. V tomto článku sa pozrieme, čo sa v novom vydaní zmenilo oproti zaužívanej štruktúre a obsahu predchádzajúcich publikácií. Pred sebou mám aj pôvodného sprievodcu Vysokými Tatrami, takže môžem porovnávať celkom konkrétne.

Boro

Maverick, reklamovať a vymeniť v kníhkupectve, kde si to kúpil. Jedná sa o chybu tlačiarne, kde pri viazaní zamenili strany. Kniha asi vyšla aj v češtine a odtiaľ zámena strán v knihárni.

KM

Marek uvedene strany som si pozrel a nebola tam ziadna cestina. Asi ide o hluboke nedorozumeni…

Maverick

Všetkých pekne zdravím. Túto knižku som si kúpil ako asi jeden z mnohých turistov, no nebol som celkom spokojný. V slovenskej verzii sa totiž vyskytuje aj čisto český text, konkrétne na stranách 113-117. Veľké ťažkosti mi to nerobí, no zaujímalo by ma či je to len náhodná anomália alebo túto chybu postrehol aj niekto iný. Ďakujem
Marek

-OB-

Ahoj. Pěkná recenze, knihu jsem ještě v ruce neměl, tak jsem zvědav, zda-li právě dokončovaná kniha Vysoké, Belianské a polské Tatry z našeho vydavatelství bude lepší :-)). V naší knize je 30 túr ve slovenských Východních Tatrách a 15 túr v polských Západních a Vysokých Tatrách (viz treking.cz/…/polske-tatry.htm).
Sory, ale nedalo mi to, abych si nepřihřál polívčičku :-)).

Lapka

súhlasím. podľa mňa veľmi dobre a výstižne napísané. vďaka za info :-)

KM

Veľmi dobrá (akiste aj podnetná) recenzia!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma