Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: cestou na rozhľadňu

Vladimir Popluhar

Je vyššia proti tej predchádzajúcej - o jedno poschodie - zhruba o tri metre - ale to akurát stačí na to aby si videla ponad stromy. Je odtial pekne vidieť Cervený Kamen. Ale lezie sa tam trošku nepríjemne pre ludí čo majú závrať - sú tam také strmé rebríky a dobrá hlbka pod Tebou :-))))

Ivi

Tak ceresnovo-jahodova ? Ta nasa na Kuklu pred tromi rokmi bola zasa ostruzinova :-))
Dnes som videla tu rozhladnu na Kukli ale iba z Cerveneho kamena. Myslim, ze je vyssia ako ta predtym. Mylim sa?

Vladimir Popluhar

JA som sa akurát vrátil z Marhátu - nad Nitrianskou Blatnicou. Nazval by som to čerešnovo-jahodová túra :-))) Vieš kolko bolo lesných jahôd!!!!!

Ivi

Na Kukle som bola v aguste 2005 este ked tam bola stara rozhladna ale chystam sa tam znovu. Mam odtial aj foto, su vidiet az veze atomky. Kukla bola v plane dnes ale asi bude zmena :-)

Vladimir Popluhar

Oplatí sa isť aj na Kuklu, dúfam, že si tam bola. Minulý týžden tam bol krásny výhlad.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky