Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Salaš Kostrín

Diskusná téma Salaš Kostrín

V sobotu sme sa s priateľmi zastavili na halušky na salaši Kostrín, v Klátovej Novej Vsi, časť Janova Ves, v okrese Partizánske. Chyba. Síce krásny salaš v krásnom prostredí a s celkom dobrou kuchyňou, ale neochotný personál, až na jednu čašníčku, ktorí Vás navyše oklamú. Uznávam naša chyba, že sme si hneď nedali odvážiť porcie, ale človek už tak akosi očakáva, že sa k nemu budú chovať v takomto zariadení férovo. A celé to zaklincoval čašník, ktorý nám vystavil spoločný účet bez toho, že by sa bol spýtal, či s tým súhlasíme. Ako odôvodnenie uviedol, že nemajú čas rozpisovať každú objednávku zvlášť. Zrejme mu išlo o väčšie sprepitné. Za to, ako sa k nám správal, nedostal ani korunu navyše. Viem, že táto téma sem nepatrí, ale vracali sme sa z túry a to, čo sa stalo nám, sa môže prihodiť aj iným turistom, ktorí sa tu zastavia občerstviť sa po celodennej túre. Viac sem už určite neprídem.

Peter V.

Bol som tam po dlhom čase a nesklamali - nestálo to za nič. Jedálniček rozsiahly ako telefónny zoznam = nevaria z čerstvých surovín, nestíhajú, jedlá sú mizerne dochutené a čaká sa na ne dlho. Mal som bryndzové halušky s grilovaným bravčovým. Malo ho byť 100g no ak vážilo polovicu bolo moc. Navyše bolo usušené a zhorené - krásna podrážka. Halušky suché ako cesta, polievka smrdela umelými dochucovadlami...proste štandard väčšiny reštaurácii na Slovensku. NIKDY VIAC milý Kostrín!

Mgr.Daniel Halmo

VIDIM,ZE SA TAM NIC NEZMENILO:-)REALITA JE ,ZE JE TAM KRASNE,ALE TO JE VSETKO!JE DOBA KDE SI MOZME VYBRAT A AKO VIDIM VELMO NEPEKNE SA PERSONAL CHOVA AJ NADALEJ!:-) NENAVSTIVIL SOM TEN PODNIK 4roky,NEMAM TO ANI V NAJBLIZSOM OBDOBI NA PLANE CHODIEVAME DO URCTE LEPSIE FUNGUJUCICH PODNIKOU,KDE SI HOSTI VAZIA A AKO SA (HOVOROVO POVIE OBSKAKUJU NAS)POZERAM NA KOMENTARE A ZDANIE NEKLAME MOC V OBLUBE ICH MIESTNY LUDIA NEMAJU:-)NESPOKOJNOST A NEPOUCENIE A STALE TIE ISTE PRESLAPY VELKA SKODA,ALE NIE NASA!:-)

GGMGM

podla tichto komentarikou je tu o nieco inom ako o kosrine ale vieme ze ozaj sa nevedia spratat do koze ja tam nechodim aj ked su za rohom ako aj vsetci ved oni nas sedliakov nepotrebuju jako keby oni boli z hollyvudu haha

Marfuska13

No aj ja suhlasim s Atalienkou,dnes maju ludia na vyber kam utratia svoje peniaze,tiez sme neboli spokojny(hlavne s tou sumou na ucte)~~urcite sa tam nevratime,dnes je konkurencna doba,tak by to malo aj v dnecnych gastronomickych zariadeniach byt na takej urovni.~~:)

Mifo78

Na salasi som bol uz velakrat a vzdy som bol spokojny. Neviem ci som malo narocny, ale ja sa tam vzdy rad vraciam...

Atalienka

Celkom súhlasím s každým,ktorý nejakým spôsobom opisuje personál,obsluhu a celkový salaš Kostrín. Krásne prostredie, asi tak všetko. My sme tam boli viackrát,s kolegami z práce, mali sme objednanú pečenú kačicu,ostatné si potom každý zatiahol sám, doteraz neviem, k akým cenám sa dopracoval čašník,ktorý z kuchyne tiež priniesol hotový účet, a všetci sme sa čudovali akú konzumáciu sme mali...či nemali ? Vec názoru. Jedno je isté, dnes je veľká konkurencia a keď sa chce niekto presadiť na trhu,musí bojovať ! Takže bojujme všetci a trebárs aj takýmito skvelými a trefnými príspevkami....

MisoB

Niežeby som sa ich chcel zastávať - také zariadenia príliš nenavštevujem... ale ten, čo sem stále vypisuje (asi jedna osoba s premenlivou identitou - stačí si všimnúť tie !originálne" mailové adresy) by už mohol prestať so spamovaním a oživovaním tejto témy.

Jano dobrovicky

Naco tam chodie sak uz nevedia co maju robit od vole!Ja som tam s rodinou nebol,uz 5 rokov a ani nemame na plane!

Alino

Ako pozeram za tie tri roky co som tam nebol sa tam nic nezmenilo. Mozno to skusim o dalsie 3. :-))

Mgr,Tatiana Hospodna

Pod uroven cely Salas KLostrin,boli sme tam naposledy,jedlo trvalo 45minut a drzy casnik este papuloval,kde to dnes vsetko speje!!!

Rasto Perec

No zacina tu pekne forum,ohladom Salasa,musim sa pridat!Leonu osobne poznam a je to sikovna baba nieje v Spanielsku,ale zije v Grecku a je pravda,ze ju vystvali,ale ona je silna baba a myslim si,ze jej vlastne pomohli,ma sa velmi dobre a sama vlastni podnik co sa malokedy stava,ze sa Slovak prebojuje vonku,mate pravdu je a bola to jedna z najsikovnejsich casnicok co sme poznali!Aj ja jej drzim palce!

Robo horsky

NO MY SA CHCEME TIEZ PRIPOJIT UZ NAD NICH NENI NEVEDIA CO MAJU OD VOLE ROBIT NA SALASI JE TO PO UROVEN POZNALI SME JEDNO DIEVCA A POCULI SME ZE JU DALI DO PORIADKU MUSELA ODIST DO SPANIELSKA BOLA PEKNA SIKOVNA RYCHLA A OCHOTNA TA DAVALA TOMU SALASU SMRNC VOLALA SA LEONA TYMTO JU POZDRAVUJEME A DRZIME JEJ PALCE NECH SA NEVZDAVA MALI SME JU NAOZAJ RADI A CHODILI SME TAM VIAC MENEJ KOLI NEJ TAKYCH CASNICOK JE DNES MALO TAKYCH AKO BOLA ONA USLUZNA A RYCHLA POZDRAVUJEME TA!!

JANKA HANZOVA

MATE TU VSETCI PRAVDU CASNIKOM IDE O SPREPITNE A MAJITELOM O RABAT SLANINA JE ASI MOC DRAHA NASI SUSEDIA VEDLA CO S NAMI SEDELI ZA STOLOM MALI SLANINKY VIAC NEZ MY A CASNIK NAM SKAREDE ODPOVEDAL,,TREBA SI PRIOBJEDNAT! TAKTO SA CASNIK NECHOVA POD UROVEN!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum