Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Stretnutie na Kráľovej studni II.

Jaa

.. kde je ten sľubovaný článok haa ?

Lubo

Sona mi to nakazala na zajtra :-(
Tak dufam, ze sa mi to podari...vsetci, co mate nejake foto mi ich prosim urychlene poslite. Diki

Axel

Dorazili sme (takmer) v poriadku, dufam, ze coskoro vyjde clanocek, kde si vo fore podebatime k uskutocnenej akcii viac.

Adushka

Ma mrzi, ze ja sa nemozem zucastnit, organizacne povinnosti okolo jednej firemnej akcie ma nepustia tento vikend z Brna :( Tak pekne poupratujte a dobre sa majte :)

MisoB

jaa, jasné že ty zas budeš makať a my ostatní sa zas budeme vyvaľovať na pažiti... veď počasie sa ukazuje byť super :)

LuboO

Posledne informacie pred Stretnutim HHKS.

Ubytovanie na dve noci a strava na sobotu su zabezpecene. Jedalny listok presne neviem,
Bude to prekvapenie sefkuchara. V piatok a nedelu je bud vlastna strava, alebo ponuka bufetu.

Konkretne prace sa dohodnu v piatok vecer, bude seslost, aj sa dozvieme nieco nove o HHKS, aj napln sobotnej brigady. Predbezne sa bude cistit okolie hotela, les v okoli, je tam nejake ukladanie dreva, nejake kosenie, pripadne prace okolo lyziarskeho vleku.

Noclah v spacakoch, kto moze, nech si ho donesie. Ale v pripade potreby je aj postelne pradlo. Na noclah sa bude rozdelovat pocas prichodu na hotel.

Je nas prihlasenych po korekciach v poslednych dnoch presne 38 ludi, cize este tak 2-4 miesta su volne, ak by mal niekto zaujem. Ak ano, nech sa prihlasi bud cez hiking, alebo na mojom maili.

A posledna vec, uz som to raz pisal, a predpokladam, ze tak rozmysla vacsina ucastnikov.
Ja idem na HHKS stretnut kamaratov, pokecat si o horach, nasat trochu horskej atmosfery a pomoct pri skrasleni tohto krasneho kuta Slovenska. Ci tam budu byvat potom niekedy turisti s bavorakmi, je mi tak nejak jedno. Hlavne, ze to uz nebude len nejaka chatrajuca stavba, ktora hyzdila cele okolie, ale nieco, co bude sluzit naozaj svojmu ucelu. A nielen pre
Bohatych turistov, ale aj pre nas, beznych ludi na trekovych chodnickoch. A verte mi, su na horach ovela horsie nesvary, ktore mi, resp. nam vadia, ako fungujuci horsky hotel s bohatou klientelou. Ale to je uz ina tema.

Axel

Jaa - hlasim ucast v pocte 2ks, ty vari ides sam?

Jaa

.. tak ako to vyzerá s účasťou, ide vôbec niekto alebo tam budem robiť zase sám ha ?

LuboO

Pre vsetkych, ktori sa zucastnia akcie, aj pre tych, co sa nezucastnia. Tie velke kopy, ktore tam pred chatou strasili, su uz prec, mam cerstve info od sefa chaty.

JuroA

Spali sme tam 9.5.08.
Veru si neviem predstaviť to upratovanie ručne.Tam musí najskôr prísť bager a 5 tatier a budú mať čo odvážať celý deň,ale možno sa to dodnes zmenilo a je to odvezené.
Osobne neverím že to otvoria ako kompletne hotové v tomto roku ( vnútri je roboty ako na kostole).

LuboO

Karol, to su vsetko otazky, na ktore dostaneme odpovede priamo na hoteli pocas stretnutia. Vsetci su na to zvedavi. S tym majitelom, nechcem nejak zavádzat, ale terajsi sef sa vola Herman Koša, ale v akom je vztahu k HHKS, to neviem. Vsetko zisstime hore. Pridaj sa, a budes mat info z prvej ruky.

KarolM

Rád by som vedel, kto je majiteľom hotela a aké má zámery. A napr. koľko asi bude cena ubytovania, či hikeri budú môcť vstúpiť dnu vo vibramoch a čí sa bude uchádzať o značku „cyklista vítaný“?!

Lubo

Suhlasim s Lubom, stav HHKS pred rekonstrukciou bol dezolatny a nieco bolo treba urobit. Asanaciu by tazko niekto zafinancoval, takze rekonstrukcia bola jedina cesta. Dajme hotelu sancu a uvidime ako s nou nalozi...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum