Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Nonsens

Diskusná téma K fotke: Nonsens

Skúste sa vžiť: Dvojdňovú hrebeňovku dorážate útrpným pochodom nekonečnou dolinou. Hladný, smädný, smradľavý, rýchlo ešte na posledný spoj. V otlakoch 7 kilometrov asfaltu, pred sebou ešte posledné 3. A keď tu zrazu.... akáto vtipná tabuľka! ...čo teraz, milý pocestný? Vracať sa proti noci na Kráľovu studňu? ;-)))

Martin knor

Siel som tade na jesen 2017. Zhora uz tabulku ktosi odstranil, ale tazba tam prebieha stale. Lesnici tam mali natahane lanovky a kedze som tade siel v pracovny den, veselo sa pracovalo.

IND_jones

na konec patri slovo "zacatek - mam dnes nejaky dislekticky den:))

IND_jones

Tak ja jsem sel tuto trasu a uz to tam viselo. Kdyby to viselo na zacatku turistickeho chodniku, tak bych to respektoval, ale po ujdeni nekolika km jsme to ignorovali. Tezba tam probihala, ale bez problemu nas pustili...nechapu proc takovou dulezitou "malickost" jako je zakaz vstupu nejsou schopni dat pri vstupu do doliny na zatek tur. chodniku..

Mlieko

Rbr ma dokonca povinnost instalovat ju tam...
Z vlastnej skusenosti, raz som videl ako padajuce drevo na dolinu skoro zabilo cloveka, verte mi nie je to sranda...
Tiez je pravda, ze ak sa nepracuje tabula by tam nemela byt.

MatusM

Mal som šťastie, že som išiel v nedeľu a lesná technika bola odstavená pri ceste, laná na približovanie dreva krížom cez cestu, nikde nikoho. Asi by som prišiel do konfliktu.
Nepoviem nič, keby si tieto tabuľky dali niekam, kde sa dá urobiť obchádzka lokality ťažby. Ale v tejto doline turista reálnu alternatívu oproti tejto ceste nemá. A obzvlášť nepríjemné je, že ho takýto zákaz prekvapí až prakticky na konci, pred vyústením doliny.. V krajnom prípade rozsiahlejšej ťažby by som očakával prinajmenšom dočasné upozornenia na priľahlých smerovníkoch.

Rbr69

Jedna vec je dat si vyrobit takuto tabulku, druha opravnenie ju niekam instalovat ... to akoze ak ma niekto aj povolenie na tazbu, to si moze vyrabat zakazy pre ostatnych ? .... no to hadam nie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok