Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Náučný chodník STRATENÝ BUDZOGÁŇ

Pepa

já to přeložím ještě do Němčiny a prodáváme i v Rakousku a Švýcarsku:-)), rýsuje se nám skvělá budoucnost,budeme v balíku:-))

Psyloo

Pepa, ak ja to este prelozim do polstiny a vydame to aj u mna v Polsku, u Teba v Cesku aj na SK tak medzinarodny uspech mame zaruceny;-))

Pepa

Vydavatelé se o nás ještě poperou:-))

Psyloo

o.k.;-)))) este iba musime najst vydavatelstvo, ktore nam to potom vyda;-)

Pepa

Domluveno,vždycky když přidáš fotku s příběhem, přidám k ní ten svůj, potom to vydáme knižně a je to :-))

Psyloo

Pepa - a ja sa tesim na dalsie pribehy od Teba, kedze ich tolko poznas;-) ja poznam este o Gerlachu aj o zalubenom Krivani, takze niekedy nabuduce...kedy najdem nejaku fotku k tomu patriacu;-)

Pepa

ano, přesně tak, od těch dob je křivý:-) a krásný. Mne zásoboval těmi tatranskými příběhy kamarád, vždycky začal tím - víš proč se ta dolina jmenuje tak a tak? a už vyprávěl.. andělskou mám taky rád.. těším se na další Tvé fotky:-)

Psyloo

Pepa, aj ja ju poznam, prave tato o anjelovi a Krivani je moja oblubena;-) a este tam bolo,ze vlastne preto vrchol Krivana je odvtedy krivy;-)

Pepa

zase krásná fotka,celá mě do sebe vtáhla..i povídání o obrovi:-). Já znám jen o andělovi: letěl anděl s pytlem, ve kterém měl spoustu krásného-údolí,lesy,doliny,plesa, to nejhezčí, co v nebi našli, měl za úkol roznést ty krásy po celém světě.. tak se vydal milý anděl na cestu,když letěl nad Tatrami, neměl už sílu letět výš a tím pytlem zavadil o Kriváň, pytel se o skálu protrhl a všechen se vysypal, od těch dob jsou Tatry nekrásnější hory na světě :-))

Peter Straka

Ja len doplním, že sa nestratil len obrov budzogáň, ale miestami aj náučný chodník z Rajeckých Teplíc k nemu.

Kukikuk

Fuuu, to pekne vypada, az ide z tej fotky strach :-)

Psyloo

Rasto, to vies, do hor sa oplati ist za kazdeho pocasia, dokonca aj les v hustej hmle ma svoje caro a je fotogenicky;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky