Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K akcii: Narodeninové stretnutie HIKING.SK

Diskusná téma K akcii: Narodeninové stretnutie HIKING.SK

Dňa 28.7.2002 vyšiel na Hiking.sk prvý článok, bol o obľúbenej Kamennej chate pod Chopkom. Tento deň považujeme za zrod našej stránky a preto sa koncom júla opäť po roku stretneme na južných strane Chopka v hoteli Kosodrevina, aby sme to pekne oslávili, pri bohatom programe sa zabavili a možno aj trochu niečo naučili o našej prírode. Ide o obdobnú akciu, ako bola pred rokom.

Adushka

Lubo, Matus a Soni, dik, som rada, ze sa vam fotecky pacia :) tiez mam z niektorych dobry pocit a kamzikove sa veru vydarili :)

Sona

Hlavne ten za skalou a na skale su ako do kalendara :)

MatusM

Bezva fotky, Adka! Aj kamziky ti fajne pozuju, blahozelam:)

Lubo

Aduska, vdaka za link. Mas velmi pekne foto, az mi je luto, ze sme neboli s vami na Skalke :-(.
P.S. moj rajcinovy ksicht stale neustupil ... idem si dat dalsiu davku sajrajtu nan

Sona

Ak mate foto zo stretnutia, ktore by sa dali pouzit k clanku o nom, radi ich pridame a budeme mat tak pestrejsiu fotodokumentaciu :-) Prosim poslat najneskor zajtra do desiatej. Dakujem :-)

MatusM

:) Az na ten vlak to bol predsa relax, Rasto! Tesim sa na dalsie stretko, dufam, ze spozname aj ostatnych, co teraz nemohli prist.

Rbr69

Matus: prichod na kosku cez krakovu holu, sobota na treku s ostatnymi, svistie mlieko kolko vlezie, v nedelu stavas pred vychodom slnka davas chopok-derese, cez den opaet dlha tura, ponocovanie vo vlakoch, prichod nad ranom v pondelok ... si Ty vobec smrtelnik, nie si Ty vo vasej ibmke prototyp cyborga? :) hiking.sk Ta testuje? :) budes v rubrike testy? :) Tvoja koza je nejaky super hardshell :) xixixi ... vela stastia pri regeneracii pri kancelarskej praci :)

Axel

A su to slzy radosti alebo smutku?

MatusM

Aaaale nieee, nase vlaky su fajn! Len si treba nosit spacak a karimatku, z tych hranatych sedaciek mi aspon na tyzden skockatel zadok.

Forky

Matus,
ako to tak vidim, svistie mlieko ti pridalo riadne na rychlosti :)
Takze po tejto skusenosti odporucas chodit uz len pesi? :))

MatusM

Ahoj ahoj! Aj ja zijem!
A pripajam sa k dakovacke a klanacke za vynimocny vikend v kruhu ludi, s ktorymi sa da okamzite porozumiet. 7 statocnych vo fujaku na Skalke, nedelna pripekacia pohodicka na Stefanke, besedy a premietacky pri ktorych vecery ubehli akosi prirychlo. Rasto, ty si neprisiel na to, ze obliecka na vankus sluzi zaroven ako uterak v tom skanzene? Ale inak ranajky a vecere boli vynikajuce!

Ako pozeram, spiatocnu cestu som si najviac “uzil”. Prechod cez Kralicku a Kumstove sedlo a Starobocianskou dolinou dole na Bocu – to bola este nadhera. Bus do Mikulasa mi zdrhol, takze vyhrala varianta c.2 – do Brezna na Horehronec. Vlak slavnostne dofucal do Bratislavy po 9 hodinach o pol stvrtej rano s vyse 5-hodinovym meskanim :-P My, rukojemnici ZSR aspon vieme, ako chuti noc v Hliniku nad Hronom. :-)))

Lubo

Ahojte vsetci,
som velmi rad, ze sa vam stretnutie pacilo. Keby ste mali napady ako ho do buduceho roka vylepsit, napiste Soni mail. Mrzi ma, ze sa JMN nevydarila vdaka totalnemu hulvatstvu cloveka, ktory by si nas turistov mal vazit. Touto cestou sa chcem podakovat vsetkym premietacom za skvele obrazky a pribehy, vsetkym za pohodu a taktiez Soni za organizaciu.

Inac ja sa tiez pripajam ku kmenu rudych tvari. Do jaskyne som ani neplanoval ist a tak som vylihoval medzi koskou na Kralicke :-). Idem si to napatlat dajakym sajrajtom. Cafte a tesim sa na pripadnu dalsiu akciu.

Rbr69

Pre mna beseda s M.Jasikom aj premietanie Gran Sasso d"Italia od Misa a Jana vyborne, v sobotu vyborny pokec aj s clenom HZS a skvele priblizenie a premietanie Patagonie od Martina. Jaskynu som nemal na plane, vidim ze nevysla, nam vysiel dnesny den celkom slusne (mam indiansky krk a ksicht), stacilo mi slniecka bohato, ostatne dva dni sme zazili aj dobry ficak aj dobre sychravo (dazd a presun v oblacnosti - Ada by to nazvala inak :)) ... ubytovanie zabavne, sprchovanie bez uterakov tiez zabavne, nedostatok piva tiez zabavne. Prezentovanie noviniek na hikingu (hikeplanner) vyborne. Hodnotim kladne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum