Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma problem

Diskusná téma problem

Ahojte, Prezil som nadherny weekend v lone Sulovskych skal, ktory nebol naruseny nicim neprijemnym az jeden zazitok ma skoro odrovnal. Z Rohoca na centralnom hrebeni Sulovskych vrchov vedie zelena TZT do dedinky Hlboke nad Váhom. je tam v jednom useku nikde naoznacena krasna malicka tiesnava so 14 metrovmy vodopadom a nadhernymi skalnymi rozsedlinami vhmytymi vodou, vody krystalovo cista, pod prevismi skal v tonach sme zazreli mloky. no proste kus kraaasnej panenskej prirody. No a do toho zrazu zo spodu chodniku hukot motorov. Prichadzaju dvaja arogantny motorkari na crossosvych motorkach silnych kubatur . ktore svojim dezenom pneumatik trhaju a rozhadzuju teren vsade na okolo. idu priamo cez potok a tak voda, a blato streka na vsetky strany.... ako z nicoho nic je z idilickej prirody, smrad, hluk, blato rozryty chodnik, spinavy potok... Ako je mozne ze sa do takehoto terenu tyto ludia dostanu? co sa da v takejto chvili robit? bolo to vazne velmi neprijemne a urcite kazdemu turistovi a milovnikovi prirody by pri tom zakrvacalo srdce... poradte. ked taak situacia nastane nabuduce nechcem len tak stat.

TomXX

Len pre porovnanie - Chrome bez úprav a Fixefox+Stylish

TomXX

Mohli by ste zmeniť aj celkový layout stránky, to zarovnanie doľava a fixná šírka, to je sooo 2000 :) Musím používať addon Sylish kde upravujem CSS k obrazu svojmu, aby som mal aspoň vycentrovaný obsah a z troch stĺpcov som urobil dva, pričom ten hlavný je širší.

Na čo i len FHD monitore zle, na mobile ešte horšie, sorry.

Chan_dedin

Mne to robi aj v beznom rezime. Skusal som bezpecny rezim kvoli vypnutym rozsireniam.

Lubo

Firefox bezpecny rezim zasahuje do javascriptov, takze to sa dalo ocakavat. Ked budeme to zobrazovanie fotiek uplne prerabat, tak sa to pokusime vyladit aj na bezpecny rezim FF, no kedze ho pouziva malo ludi, asi to nebude uplne priorita.

Chan_dedin

Mne otvara obrazky v novom tabe aj vo Firefoxe beziacom v bezpecnom rezime (zakazane rozsirenia).

Martin knor

Super, uz to funguje. A mam pod obrazkom aj popis, co som nemal. Nieco si zmenil, alebo sa to vyriesilo "same", ako pisal Tomas? (Mimochodom, prepac za chybu, ten moj browser sa vola Chrome - ani som si nevsimol, ze nim uz nie je Firefox.)

Wbk

Tak u mňa hlásim vyriešené. Na vine bolo jedno Chrome rozšírenie.
@Lubo, sorry za "paniku", fakt som si to skôr neuvedomil :-/

PaliT

Mne to funguje normálne, skôr by som reklamoval, že obrázky sa mi otvárajú priveľké, uvítal by som, keby sa otvárali najviac na rozmer obrazovky, aby sa dali pozerať na jeden pohľad bez skrolovania. Robí mi to na všetkých prehliadačoch.

Wbk

Teraz ale uvažujem, či nebudú problémom nejaké iné extensions. Keď budem znovu pri PC, skontrolujem to a napíšem.

Wbk

Lubo, zabudol som dodať, že ja s tým mám problém v Chrome, teda nepoužívam Firefox. Deje sa to u mňa prakticky vo všetkých článkoch, napr. aj v tomto najnovšom: hiking.sk/…/nch_sunava_a_pram…

Lubo

Prave to testujem z Firefoxu. Taktiez to funguje ako ma. Deje sa vam to na vsetkych clankoch alebo len niektorych? Ak nie na vsetkych, dajte sem link na taky, kde sa to deje.

Wbk

Ja tiež potvrdzujem tento bug, už istý čas to trvá. Na rozdiel od Martina nemám nový počítač, AdBlock nepoužívam.

Lubo

To plusko je uz "bizuteria" od prehliadaca :-). Nieco zlyhava, ked sa to otvara na novej karte. Pozriem sa na to.

P.S. Nepouzivas nahodou nejaky adblock alebo nieco podobne? Ale je to "cisty" Firefox bez specialnych nastaveni/pluginov?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma