Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako na ferraty I.

Axel

Neviem o tom... Osobne veci riesme mimo fora.

Bacaardi

??? nieco mi uteka? klidek? niekto sa rozculoval?

Kubik83

rozculovat sa ani nemusel,staci ,ked provokuje ( 9.41- "Preco sem tahate Tatry, ved kubik pod horolezectvom predsa myslel iba kopceky nad 7500, nezaistene lezenie, bivakovanie nad 8000 a tomu podobne aktivity... :-))) ")

Sona

Pani, pokojne. Kubik, Tvoj prvy prispevok o zakomplexovanych turistoch tiez nebol zrovna najstastnejsi...

Bacaardi

to je normlane podpichnutie, ktore ma mensiu intenzitu drzosti a provokovania ako toto:
ferraty su len zlym kompenzovanim komplexu turistov vyplavujuceho z toho,ze nemaju na to,aby sa stali horolezcami :-)
takze ja by som o klidku nepisal...

Rbr69

A ja ako turista si mozno tymto serialom pojdem kompenzovat ten moj komplex (ani som nevedel, ze ho mam, fuha) a niekedy tie ferraty mozno skusim. S hanbou priznavam, horolezec zo mna nebude ... co uz, ani kozmonaut :(

Lubo

Kubik, jedno zo zakladnych pravidiel hiking debat je priatelsky duch. Tvoje reci o zakomplexovanych turistoch ani o klidkoch vsak takto neposobia. Zaroven by som vsetkych rad vyzval, aby sa tato debata vratila od flamu k vecnej.

Bacaardi

clanok ako na ferraty je podla mna velmi dobrym zaciatkom pre ludi ktori na ferratkach neboli ale chcu si ho skusit. ja osobne som na ferrate nebol nikdy, ale planujem a velmi sa tesim. bolo to napisane vecne, pekne a vsetky potrebne infosky tam boli. dakujeme soni:-).
ja uz som to vsetko vedel, pretoze rozne prirucky (hudy), katalogy (petzl) a podobne publikacie mam nastudovane, ale pre cloveka, ktory tym nezije je tento clanok velkym plusom...

Sona

V druhom dieli bude metodika - pohyb na ferrate, pady a pod.

Target11

Tak teraz ste mi trafili presne do duse. Na buduci tyzden odchadzam do Dolomitov skusit nejake tie Talianske ferraty. Takze clanky si rad precitam. Nikto nemoze povedat ze uz vsetko vie a kazda drobnost mu pomoze rozsiri vedomostny obzor.
A hory su naozaj nebezpecne ako bolo dole zmienovane. Ja som na ne tiez ulovil svoju manzelku. Jeden vylet do Sulovskych skal, potom Tatry, Alpy a uz ma chce tahat na Kaukaz :o). A to predtym vysla najvyssie na medzu za domom :o).

Juraj1607

POdla mna su ferraty riesenim pre ludi , ktori nemaju dostatok financii na horolezecky vystroj.uz sa tesim ked ich skusim aj ja.su aj nejake ferraty na slovensku? a clanok bol super precital som ho dvakrat po sebe a tesim sa na dalsie diely. zelam vela zdaru na cestach...

Tomáš

No chvála bohu, že tady tomu vládnou lidi, kteří ví co "přátelský duch", aspo¨nemusím chytat komplexy a děkuju Soni, Lubovi, Bacaardimu a samozřejmě dalším co jedou na tomto webu. Osobně taky chci vyzkoušet ferraty, proč by to nemohla být pryma skušenost, no ne. Každá aktivita když se dělá s radostí tak je pohodě "pro očistu ducha" a navíc rozevře obzory :o) Soni, dobrý manuál, čekám pokračování.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum