Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Patagónia - Puyehue

Diskusná téma K článku: Patagónia - Puyehue

Týždňový trek, či trojmesačná veľká cesta by mali mať určitý itinerár. Počasie, zdravie, peniaze; to sú okolnosti, ktoré dokážu nabúrať aj ten najdôkladnejší plán cesty. Parque Nacional Puyehue sme nemali vôbec v pláne. Bol iba náhradným, núdzovým riešením.

Peter61

Dnes je deň veterinárov, ty subniválny endemit.

Bikemartin

to kukáš aztécky kalendár? Lebo v slovenskom je dnes Anastáz.

Peter61

Bikemartin:
všetko najlepšie k dnešnému sviatku :-)

Bikemartin

Hadas spravne, menej ako s cestovkami a to podstatne. 100 dni v Argentine/Chile - Aconcagua + Patagonia ma stalo menej ako 30 dňová expedicia na Aconcaguu s cestovkou... Konkretne pri kurzoch v decembri 2006 - letenka cca 1000 EUR (1 Euro/38 Sk) a na vsetko ostatne 2000 USD (1 USD/26,50). Dnes by to bolo vdaku posilneniu kurzu koruny aj o 15-20 tisic menej.

Raymond

Pani kolko Vas to cele stalo? Aj s jedlom a celkovymi nakladmi ked to nie je tajomstvom, urcite lacnejsie ako podobne treky s cestovkami len chcem vediet, ze o kolko :-))

Sona

To teda su, a ucastnici stretnutia na Kosodrevine ich uvidia v paradnej velkosti na platne, kedze Mato Tinak bude tiez premietat :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma