Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Sedielko a preilom

Diskusná téma Sedielko a preilom

chcela som sa opytat kto ma skusenosti so sedielkom pri teryho chate a taktiez aj s prielomom kedy tam uz nie je tolko snehu ze sa ani prejst neda kedy je to dobre obdobie vsetky rady sa zidu diki

Peeter

Tak to môžu všetky chdníky vyasfaltovať, urobiť zábradlia, na križovatkách semafóry aby sa nikomu nič nestalo.
Keď niekam leziem tak si zistim podmienky a podľa toho sa aj vystrojím.
Nezmyselne upravy chodnikov je cocotina.

Bikemartin

To co je za logika odpratat sneh z Priecneho sedla? Ved to je cele o VHT vystroji, vyzbroji, skusenostiach, neprecenovani vlastnych schopnosti.

Gsmmania

Prislo na moje slova o nebezpecnosti Priecneho sedla, vid dnesny pad otca so synom. HZS by mohli zobrat lopaty a sneh z chodnika popratat.

Tramal

Cez Prielom som išiel v nedeľu, bolo to bez problémov, snehové polia boli iba dole,ide to bez mačiek a čakanu.

Anabi

lukas: mozes mi prosim poslat fotky na mail? dakujem

Turis

ja som tiež šiel cez priečne sedlo a ked som videl sedielko tak nemal by som tam odvahu isť. Ten sneh je velmi zradný a tvrdý. Jedno pošmyknutie a nasleduje dlhý pád končiaci sa na skalách. Síce sú tam vyšliapané šlapaje ale tak poradil by som zobranie si mačiek. Prielom bol tiež pod snehom ale nie sú tam také nebezpečné úseky ako na sedielku resp. na priečnom sedle. Veľa štastia

Lukas

Nad Teryho chatou som bol v nedelu. Pod Sedielkom je este 50 metrovy usek so snehom. Pod Priecnym bol sneh uz len na 10metroch, takze lepsie to uz tento rok nebude. Na opacnych stranach by uz sneh nemal byt. Ludi tadial islo dost, tak asi vpohode. Foto mozem poslat na email.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum