Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bohdanovce - Klin nad Bodrogom

Diskusná téma K článku: Bohdanovce - Klin nad Bodrogom

Zazvonil budík a ja som chvíľu nechápavo žmúril do tmy. Vtom mi to došlo. Bol pondelok, 16. júna, štyri hodiny ráno a my s Danicou letíme o 6:20 do Košíc, aby sme putovali z Klinu na Gerlach. V piatok som ešte šliapal v Pyrenejach. Teraz ma čaká po ceste autom Bratislava - NP Ordesa v Pyrenejach a späť, po nachodení 130 km na deviatich túrach ošperkovaných výstupom na Monte Perdido, zase trinásť dní putovania Slovenskom. Z pôvodne veľkej akcie Hikingu zostalo klasické, dlhoročné putovanie vo dvojici.

Rutalexin

Ked uz je rec o tych bunkroch, tak pocas druhej svetovej vojny bol juh Slovenska pricleneny k Madarsku (napriklad Kosice boli vtedy v Madarsku) a tie bunkre pravdepodobne kopiruju juznu hranicu Slovenska pocas druhej svetovej vojny.

Boro

Miro, tých dvoch so somárikom a kozičkami som stretol minulý rok a spolu sme putovali asi 2-3 hodiny. Spomínam ich v článku "Opustená a spiaca krásaô atam je aj ich fotka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma