Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Do Jaskyne mŕtvych netopierov nechoďte

Spokojny bratislavcan

bol som tam dva krat. najprv v roku 2007 a potom 2008. okruh A a B. este chcem ist na C. pristup bol vzdy z ich strany maximalne ustretovy, snazili sa nam vyhoviet a taktiez aj ludom co tam prisli na dalsie terminy a mali sme moznost komunikovat. jo, som z BA, tak dufam ze som si tuto pochvalu mohol dovolit a ze na Ccko este budem moct prist. a taktiez poprosim kolegu z vychodu aby prestal pouzivat to blavacke NÉ a odmontoval si BA spzku ked vyraza s firemnou skodovkou do sveta...a nech s nou nejazdi ako tupec ked sa zenie domov. len tolko. vsetko je relativne.

Hage1986

ja odporúčam jaskyňu.sú tam dobrý ľudia.správca je super,vždy sa s ním dá dohodnúť.nikdy som ešte nemala problém.a blavácui nech zostanú doma a nech sa sem netrepú.aj sprievodcovia sú super.chodím tam od 2007 a som spokojná.vždy tam uvidím niečo nové.Odporúčam.vždy ked zavolám tak sa tam dostanem.chystám sa tam aj budúci rok,je tam super.treba sa občas vybrať na výlet.

PetaH

Neviem ako to bolo v roku 2008. Ja som bola v jaskyni 20.8.2011. S dvomi kamaratkami sme absolvovali trasu B. Boli sme telefonicky objednane 3 dni vopred. Nebol absolutne ziadny problem. Vylet do tejto jaskyne mozem len a len odporucit.

Janky82

Bol som v jaskyni na odporucanie znamych na trasach A+B (2009), B (2010), C (2011). Tych par znamych bolo aj v skorsich rokoch a vsetko OK. Absolutne ziadny problem, naopak, bol som velmi spokojni s organizaciou a sprievodcami. Mozem len odporucit.Tak teda dobru kondicku, dobru obuv a prijemnu prechadzku :)

Pista58

vajko ja som tam bol v tom obdobi 2x ako som uz par prispevkov nizsie spomenul a nebol absolutne ziadny problem.

Vajko

pre tých čo boli spokojní s návštevou JMN sa opýtam jednoduchú otázku. Nenapadlo vám, že prístup bol dobrý len kvôli tomu, že vznikol tento článok. Nemôžete písať, že ste tam boli po 2 rokoch a všetko ok a ten kto to písal si vymýšla, alebo je neschopný. Je prirodzené, že pokiaľ ma niekto kritizuje, tak sa snažím zlepšiť. Chcel by som si prečítať názor toho, kto tam bol okolo roku 2007-2008.

Rc

peter61, netvrdim ze je to na prave zaklade jej (ak tam nejake vobec bolo), ale myslim, ze kazda kritika je na nieco dobra. teda pokial je smerovana na niekoho s patricnou schopnostou sebareflexie...

Rbr69

Peter61: myslim, ze tato kritika ho mohla mozno tak maximalne dobre nastvat (slusne povedane) ;-) ... ak to tak bolo, snad si v situaciach obdobnych pripomenie, co sa mu nevyplatilo a snad sa zachova inak ... inak sa asi ani nezaujima a netrapi ho, co si mysli Hiking.sk ;-)

Peter61

MatusM, rc : dotycneho spravcu nepoznam a zatial som tam nebol, ale napada ma otazka: naozaj si myslite, ze to "zlepsenie" je na zaklade tejto kritiky ?(Vidim nieco analogicke k spravaniu niektorych tatranskych chatarov...)

Devuska

jjano,
otvor si google.. a naťukaj textový reťazec "jasky" .. čo vidíš?
...
...
...
očividne to nie je málo vyhľadávaná jaskyňa..

..a teraz si skús vybrať "jaskyna mrtvych netopierov" a dať enter.. čo vidíš? máš pocit, že tie články sú stratené v prepadliskách?

..myslíš (teda aspoň pokiaľ ide o mňa), že som sa strašne nudila a pozerala, čo sa asi tak písalo na hikingu pred dvoma-štyrmi rokmi??

Jjano

Najlepšie je, že všetci tí, ktorí tu (a v príbuznej téme) pridávate tie pochvalné príspevky, vlastne robíte negatívnu reklamu, pretože ten samotný Sonin článok o jej zlých zážitkoch z jaskyne je stratený hlboko v prepadliskách tohto serveru a svojimi príspevkami ho tvrdošijne znova a znova vyťahujete na svetlo sveta, takže si ho prečítajú aj tí, ktorí ho ešte nčítali a pripomenú tí, ktorí už naňho zabudli. Celkom zábavné...

Pista58

v JMN som bol 2x, trasa A a trasa B - v casoch ked vznikla recenzia a stretol som sa s uplne opacnym pristupom - bez problemov sme sa telefonicky dohodli a vstupy prebehli k 100 % nej spokojnosti.
minimalne v pripade A k nam boli ustretovi pretoze nemali mat otvorene a dohadovali sme vecer pred planovanou navstevou. nevravim ze negativny zazitok sa stat nemohol, ale citat ze kritika padla na urodnu podu je zavadzajuce -

Rc

tiez som rad, ze kritika pomohla. teda ak pomohla, verim ze ano, na to je... aj ked zlepsovat je ste stale co

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma