Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Deň v Západných Tatrách

Diskusná téma K článku: Deň v Západných Tatrách

Odmalička boli môjmu srdcu bližšie hory pokryté alpínskymi lúkami, kde sa les postupne vzdáva moci, aby na jeho miesto nastúpila jeho kosodrevina a tá následne predala žezlo vysokohorskej stepi. Azda preto, že práve pod takýmito horami som vyrastal. Možno to bol dôvod, prečo som mal vždy špecifický vzťah k najvyššiemu neskalnatému pohoriu u nás – Západným Tatrám. Baranec bol pre mňa vždy ich symbolom. Časy sa menia a s ňou aj moja láska k horám. Preto, keď sa mi začiatkom augusta naskytla možnosť, nezaváhal som ani na okamih a spojil som minulosť s prítomnosťou, hôľne tatry s drsnou skalou – Baranec s Roháčmi.

Merhorn

No sice ta to zdrzi ale ocenujem tvoju obetovast, tak si dobre zastruhaj pastelky a nech to ma aspon 4bitovu farebnu hlbku :DD

Raymond

S tym mojim super turbo fotakom, to by som lepsie naklreslil :-))))

Merhorn

Tak porob vela peknych fotiek a potom ich sem daj, uz sa tesim. Hlavne ma zaujima oblast skriniarok a usek Spalena - Pachola.
No ulohy mas zadanu tak uz len ist zajtra a porobit co som ti nalozil :D

Peťko

Poznám- prešiel som- páčilo sa- odporúčam.

Raymond

Asi Salatin - Skriniarky - Pachola - Banikovske sedlo a domov

Merhorn

No hlavne nech ti vide pocasie. Aku trasu mas v plane?

Raymond

Mozem vyzdvihnut autom na trase Tvrdosin - Zuberec - Zveovka.

Raymond

Veru veru, ked uz to pocasie tak nezvykle praje, ze je celkom teplo

Raymond

Nechysta sa niekto nahodou zajtra do Rohacov?Ja len tak, ze by sme mohli spolu, nie kazdy sam :)

Merhorn

Hehe ahoj borka :) No kdezeee, toto dievca a stratit sa, alebo nieco podobne? kdeze, aj fotky boli super, pekne ste sa mali a vlastne prvy sneh ste stihli pri tatliakovom :) A potom na chate, no fajne :)

Jozue

To som rad, Borievka, dnes som videl po dvoch tyzdnoch konecne zap.tatry a to su za humnami,konecne sa zdvihla oblacnost, su dobre zasypane, uvidime co s tym urobi vikend, tak som este chcel ist otrhance, no uvidime.

Borievka

Jozue, neboj zijeeem:)aj napriek pocasiu to hodnotim pozitivne:) boli sme ubytovani v chatke v Krajinke.vo stvrtok veru prsalo skoro cely den,tak sme si otestovali aspon nepremokavost materialu:)vybehli sme k vodopadom a potom asfaltkou k Tatliakovej chate,kde uz bol akoby december,takze som zazila aj prvu gulovacku:)nuz skoda,nabuduce to urcite vyde..

Jozue

Dufam ze borievku tam nezavialo, bol by to smutny debut, musi tam byt teraz hnusne, tury uz tak akurat len ku chatam, aj to len ked prestane prsat, respektive snezit.

Raymond

Ten sneh este pojde dolu urcite z 80tich %, vsak je len koniec septembra

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma