Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Krivánskej Malej Fatry

Diskusná téma K článku: Hrebeňom Krivánskej Malej Fatry

Pri plánovaní poslednej túry v sérii, ktorú som mal možnosť absolvovať s bratom v strede leta, som si vytýčil nasledujúce kritériá - skúsiť hrebeňovku, ideálne za jeden deň a zároveň aby bola čo možno najatraktívnejšia. Riešenie tohto rébusu bolo ľahšie, ako som si myslel. Mal som ho na očiach každý deň. Hrebeňovka Krivánskej Malej Fatry.

Rbr69

pekna fotodokumentacia, vyborne pocasie na turu :)

Jjano

Pekné, len tam máš malý preklep - v sedle pod Suchým je uvažovaný traverz smerom doprava, nie doľava (Lubo, keď to opravíš, môžeš toto zmazať).

Bacaardi

pripajam sa ku kruteniu hlavou nad "turistami" v barovom obleceni na V. krivani a chlebe. :-). tento vikendich tma bolo pozehnane.

MisoM

tak to bolo mozem potvrdit :), ale zase ked sa vyvezu lanovkou do Snilovskeho sedla tak sa nie je ani co cudovat :)

MisoM

jjano, vdaka za upozornenie, opravil som to v clanku, traverz zltej do sedla Prehyba ide samozrejme zo sedla pod suchym doprava.

Martin_š

Krasne foto.Take pocasie je tam zriedka naposledy pred mesiacom pekna oblacnost a zima toto sa ozaj vydarilo. Krasne i ked aj dazdive a chladne pocasie ma svoje kuzlo.

Bacaardi

ale musim sa priznat, ze som lanovku vyuzil aj ja:-) najprv sobotu z hrebena dolu (noc v chate vratna) a nedelu potom zas spat na hreben:-)))

Merhorn

DAkujem za reakcie :)
Este dva preklepy som nasiel. Popis k fotkam - juzny vrchol stien a poludnovy grun z juzneho vrcholu stien, ma byt samozrejme severny. Neviem preco stale si tam pletiem sever s juhom :D
Pocasei v ten den teda vyslo, nadherne bolo a ani naznak burku po cely den.
Bacaardi aj ja som ju uz vyuzil neboj ;)

Boro

Aj ja sa chcem spýtať : 7,50 vystupuješ z autobusu a o 8,15 si na chate na Magure ? Ale choď, to nemyslíš vážne, lebo traťový rekord od horného mostíka je 24 minút a to behom.

Bacaardi

tak napokon je KLD Chleb aj celkom dobrym kamosom pre nase kolena, ze?:-)

Bacaardi

Boro - casy sa menia:-) borci su rychlejsi, pocasie spatnejsie... to robiatie goretex a ine technicke vymozenosti:-). preco myslis ze turisti davaju miliony do vybavenia?:-)

MisoM

merhorn, opravene, ten cas ako citam si mal asi mat ze odchadzate 6.50 nie 7.50, to by potom sedelo ze o 8.15 ste na chate.

Merhorn

Ano samozrejme to malo byt 6:50 :) Za 25 minut to skutocne nedam :DD

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov