Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Merhorn

No ja idem zajtra testovat do dazda moju nepremokavu vystroj.
Idem z Bystricky - Humience - V.Luka - Mincol a dole do Vrutok :D
Prida sa niekto na testovanie vystroja :D

Lolisha

clanok som pridala do vybrali.sme, komu sa paci, moze hlasovat ;)

OndrejP

no ja som chcel byvalu otestovat, ale ona otestovala mna. nie ze by som hory nemal rad, to naopak, ale ked mi niekto na kilometri odbehne na 500 metrov, pocka ma, a ked sa doteperim na dane miesto totalne hotovy, tak povie "aha ake krasne vyhlady". a uz aj masiruje dalej... a ja ledva dych lapam, nie ze kukat okolo :-)

veru, chodit s nou do hor bol bolestive - neustaly beh do kopca :-)

Chodivec

Vynikajuce. Ja som sa so svojou frajerkou bol clnkovat na Oravskej priehrade. Prisla burka a nezostavalo nam nic ine, iba veslovat k brehu. Ono totizto na oravskej priehrade pocas burky vznikaju obrovske vlny. Moja frajerka nic nepindala, ze kde si ma to zatiahol, ale zobrala vesielko a veslovala tak ako vedela.
To je dobre dievca do manzelstva.
A to je velmi dolezite. Aj v zivote pridu chvile, kedy nam nie je do smiechu, pridu problemy a tazkosti. Vtedy treba zabrat. Dnes vela zien /ale aj muzov/ uteka z manzelstva, hladaju si lahsi zivot, vacsie a priestranejsie lodky. Zrada,klamstvo a nevera sa stali beznymi.
Suhlasim s autorom. Vytrvalost, schopnost prekonavat prekazky, odhodlanost, to vsetko si mozeme vyskusat na horach.
Clovek si totizto musi velmi dobre rozmysliet, komu povie svoje ano, s kym nadosmrti bude zdielast jednu miestnost.

Petr Sadecky

Pěkný článek.. :o)) ted v neděli jsem jí byl taky otestovat na Rozsutec... ale pro dosažení optimálnějšího pohledu na test jsem jí na ten Rozsutec vzal rovnou ze Strečna.. :o))))

Chodivec

Prepacte mierny OT, ale Petre Sadecky, mate nieco spolocne so Sadeckymi vrchmi, ktore som vcera navstivil? Resp. s dedinou Sadocne? Isiel som aj okolo cintorina a vsimol som si, ze polovica ludi sa tam vola Sadecky. Mate tu niekde povod?

Merhorn

Hehe vy tu vsetci len o manzelstve, mne je zas blizsi partnersky zvazok bez manzelstva, to nic nehovori never ani nicom podobnom, len proste manzelstvo ako uradne potvrdenie zvazku dvoch ludi nemusim :)
Sorry za mierny OT, ale musel som a nekamenujte ma :D

Zuzu

Tiez patrim ktym co testuju svoje lasky v horach. A kedze v blizkosti mojho bydliska sa nachadza prave MF, vyberam pre ne pekne trasy prave tam. Nuz nie vsetci moji chlapci obstali. A nadavania na mnou navrhnute vylety som si uzila az az. Sucasny priatel sa zda byt nastastie vsak celkom zdatny. Zvolila som prenho trasu od hotela Diery pekne na Medzirozsutce, na Velky Rozsutec,Medziholie, do Sedla Stohu a na chatu na Gruni:) nezlakol sa terenu,rebrika, retaze, no nadaval cestou na blato, ktoreho bolo najma cestou cez les neurekom. Dolezite vsak je, ze sa do hor so mnou zatial stale vracia a fotografie z nasich vystupov hrdo ukazuje svojim znamim :)

OndrejP

Bacaardi> s nou by stihal mozno tak Messner... ona bola schopna komplet peloton nadupanych turistov zanechat v prachu, na kopci si pol hodky zdriemnut kym prisli prve kusy... :-)

kua kolko som sa nanadaval, ked sme sli na salatin, nikdy na to nezabudnem :-)

raz som bol na hrebenovke v NT, druhy den sa ku mne mala pripojit niekde pod chopkom. nemala mapu, nevedela sa mi dovolat, isla po nespravnom chodniku. obisla to zo srdiecka cez krizske sedlo a potom po hrebeni... a to cele asi za dve hodiny...

Petr Sadecky

Chodivec: Ano... tuším že pradědo je ze Sádočného... I jeho předkové. Nevím ted přesně, rodokmen máme sice až někde do roku 1245 ale nemám ho ted tady.

Zabka

dobry clanocek:) je fajn, ak partneri spolu chodia do hor..tie zazitky su super...na velkom som zatial nebola, len na malom rozsutci, bola to fajn tura..a je dobre si trosku otestovat partnera, ako sa zachova v kritickych chvilach...myslim si, ze hory su na to tym pravym:)
Naposledy som stanovala v lese a prisla riadna burka, bolo to dost adrenalinove...

Rbr69

OndrejP: a prave vyrazy "nikdy na to nezabudnem" su dokazom toho, ze to bolo dobre :) ved co so zazitkov, na ktore si casom ani nespomenieme.

Karin

Chodivec - moje slova "Aj v zivote pridu chvile, kedy nam nie je do smiechu, pridu problemy a tazkosti. Vtedy treba zabrat. A nie utekat a hladat si lahsi zivot".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma