Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Si turista, horolezec, skialpinista, atď., atď? Máš vášnivo rád hory? Máš frajerku alebo známosť a nevieš, či sa táto láska nepobije s tvojou láskou k horám? Ak si odpovedal aspoň raz áno, potom je tento test práve pre teba. Ak nie, nevadí, prečítať si ho môžeš tiež.

Rosnicka

Hehe, malo by tam byt ze ked frajerka nevládze tak jej trochu pomozes - potlacením, alebo pokila nema viac ako 60 kg odnesením:) sctaí ze ju ponesies 50m a bude chciet ist dole.

Rbr69

Dobry usmevny clanok, takze tento vikend uz bude vidiet dvojice na MF, ktore sa idu testovat :)
Ostatni osameli hikeri bez frajeriek, mozu zatial sediet v Stefanovej a postupne zbierat "zbytky" (rozhadane neznejsie polovicky), vytvorit s nimi nove dvojice a potom tym prvym testerom poslat pohladnicu, ze im to funguje aj bez testu :):)

Target11

No skoro na chlp presne som takto testoval svoju frajerku (a teraz uz manzelku ) aj ja. Najprv cez Maninsku tiesnavu, potom Sulovske skaly a potom prisiel na rad Rozsutec. Dopadlo to dobre. Svedcia o tom dlhe roky prezite spolu a aj nejaka ta trojtisicovka v Alpach. A podobne to bolo so spanim v stane.
Zo zaciatky vety typu "Ja do stanu v zivote nepojdem.", "Dost ze si ma uz zlanaril na tury v zime..." . A teraz ma uz sama nahana kedy niekam pojdeme pod stan.

Ferinka

Tak moji zlati, ja som toto isla v juni, dobrovolne a sama! A este som si k ture pridala ako bonus Maly Rozsutec!
Chce mi niekto robit spolocnost?... ;-)

Karin

Tento clanok mi nieco (niekoho) pripomina. Chodila som s priatelom, teraz uz s manzelom do hor s velkym somranim a krasu hor som pochopila az po tyzdni stravenom v MF(to sme uz boli manzelia)za krasnej septembrovej inverzie (Velky a Maly Rozsutec, hrebenovka, Stoh...). Teraz sa sama pytam kedy ma zoberie do hor a on ma odmieta... dufam, ze si toto precita, lebo sem prispieva fotkami.
Romanko, naozaj, naozaj ma hory lakaju a chcem s Tebou ist... prosim.

Rbr69

Oj-joj, otestovane hikerky sa ponosuju na partnerstvo na ture, to nie je dobre, to nie je dobreeee ... ved ich je tak malo, chlapi (ktorym Vam prinalezia) robte s tym volaco!

Boro

Test na hory je to spoľahlivý, i keď niektoré potvory urobia všetko, len aby sa votreli. Je k tomu taká super poučka zo života ,ktorá hovorí: keď spolu chodia dvaja tak ona si hovorí- veď on sa po svatbe zmení,lenže on sa v skutočnosti nezmení. Na druhej strane on si hovorí- dúfam, že sa po svatbe nezmení,lenže ona sa zmení.Veď len si pozrite tie fanynky u rôznych športov, ochotné jazdiť s klubom, či partiou po svete. Potom príde svatba a najprv sa stratí baba a o chvíľu väčšinou aj chlap. A je vymalované.Ale uznávam, že niektorým to naozaj funguje.

Merhorn

Super clanocek Miso :) Ja som takto testoval ked som este chodil s byvalou tu trasu ako ste vy sli ako zahrievaciu cez diery nad Horne Diery a potom do Stefanovej a zvladla to v pohode :) Ale tak ci tak neskor ju hory prestali bavit. Niektore su proste take, no :) Drzim vam obom palce nech vam to vydrzi co najdlhsie a co najdalej :)

Rbr69

Boro, tak-tak, svata pravda ... Ty studnica mudrosti :)

Bacaardi

Dakujem merhorn:-).
testov uz bolo par, a napriek frlfaniu a reciam to vzdy dopadlo dobre :-).

Eric

Maturitu by som navrhoval potom v pohori RAX blizko Viedne, cesta s krkolomnym nazvom Wachthüttelkamm s ukoncenim na Ottohause. Je to asi milion rebrikov, ktore koncia hadam v nebi :)))

Lapka

pekne napísané, super som sa pobavila :-)
my sme sa s mužom presne touto trasou testovali navzájom. po dlhej dobe čo sme ani jeden na hory nechodili, sme si ako dovolenkový cieľ zvolili MF a začali sme práve V.Rozsutcom. mňa "to" chytilo okamžite a postupne aj manžel prejavuje čoraz viac nadšenia z behania po horách. za necelý rok sme sa do MF trikrát vrátili, pobehali malé karpaty, súľovské vrchy, nízke tatry, nakukli do slovenského raja a vysokých tatier a už sa obaja nevieme dočkať ďalších trekov :-))).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov