Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Diskusná téma K článku: Ako otestovať frajerku v horách

Si turista, horolezec, skialpinista, atď., atď? Máš vášnivo rád hory? Máš frajerku alebo známosť a nevieš, či sa táto láska nepobije s tvojou láskou k horám? Ak si odpovedal aspoň raz áno, potom je tento test práve pre teba. Ak nie, nevadí, prečítať si ho môžeš tiež.

Peter61

:-)
ale zadupal si mi Alexovu svadbu ( XVII. IX. MMXX 13:33)

Matiseq

Ad 15:18 Peter61: asi som sa len zamyslel obcas sa mi to stane. :)

Matiseq

Ak niekto potrebuje niekoho testovat to samo o sebe uz nieje v poriadku.

Peter61

:-)
forkie, ja som bol v jeho veku hipster ( ked este hipsteri neboli)

Ja?No!

forike, Pivo veru nieje žiadny holobriadok, a mladá pani patrí k sk. lezeckej špičke, asi budú ďalej liezť vedno.

Forkie

no, asi taka brada fajn stekli prislusne intimne partie nevesty pocas svadobnej noci, inac som tuto modu ja osobne moc nepochopil... kazdopadne chalan asi doliezol :D

Marianna1501

som zaciatocnicka v skialpe - hladam partaka na nenarocnu turu na stuhlecku alebo nikede tym smerom - na 1 den iba. som z BA.

Tarazed

Super clanok :) Tiez planujem v buducnosti testovanie aj na Rozsutci ako prve stretnutie s retazami. Ja som tu moju polovicku najskor pohodovo testoval na Kubinskej holi, potom na Velky Choc s prespanim na vrchole. Povodny plan bol prespat dole v hoteli Choc, ale den pred turou som tak nevinne poznamenal, co keby sme prespali priamo na vrchole? :) Uvidis, bude to super zazit svitanie na Choci. No sprvu o tom nechcela ani pocut a hned som sa stiahol, ze ok ok, nic som nepovedal :D A aj pocas tury som to ani len nespomenul... No ked sme sa blizili na Polanu, tak sama navrhla, ze podme teda prespat hore :) nakolko uz Slnko zchadzalo nizko nad obzor. Nakoniec sme teda spali hore a rano zazili uzasne svitanie s hmlou prevalujucou sa popod vrchol :) No a potom nasledovalo jesenne testovanie na Baranci :D s prespanim na Smreku (ehm, nebola ina moznost :P )a prechod cez Placlive do smutného sedla az na Zverovku. :) Sice s mensou svalovkou a miestami vypomahanim s batohom, ale zvladla to na vybornu, dokonca prekonala aj strach zo skal, na ktore hovorila ze ju nedostanem :D ...Len vravela, ze zimne tury ju velmi nelakaju, tak je cas posunut test o level vyssie, uz mam naplanovane pekne zimne treky, tak drzte palce :)

Jantaara

Hm, keď nebude objatie dosť pevné...napadá ma jedna jediná veta, ktorú si pamätám z čias, kedy sme sa museli učiť prózy a poézie v ruštine na Puškinov pamätník...tak v tej mojej próze bolo:
-Lby stalknuli so strášnym tréskom.

Ale už si vôbec nepamätám, o čom to celé bolo :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov