Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica - Runina

Diskusná téma K článku: Nová Sedlica - Runina

Deväť rokov som si hovoril, že zoberiem Danicu na prechod hrebeňa Bukovských vrchov. Neriešiteľným sa zdal byť problém, ako zabezpečiť na každý večer strechu nad hlavou s posteľou a sprchou. Na pomoc mi prišla akcia nášho oddielu v máji 2008. Cesta z Bratislavy autobusom na Sninské rybníky síce trvala neskutočne dlho, no navštívili sme aj zrúcaniny hradov Divín a Brekov.

TDD

Kontajner.
Naozaj slúži naším pohraničiarom. Pri našej návšteve v lete (2008), tam sedeli na stoličkách a konzumovali obed. Tiež nás to prekvapilo.

Tono

Miro, prvych 5 fotografii tam mas z nejakej inej akcie, lebo je tam hrad DIVIN z Novohradu (okolie LUCEŇCA) a hrad BREKOV zo Zemplina (okolie HUMENNEHO)!

Miroslav Svítek

Tóno,v úvode píšem,že sme sa tam zastavili cestou na Sninské rybníky,kde sme bývali a odtiaľ vyrážali na túry.Prišlo mi to logické, dať tam fotky hradov,keď to už píšem v texte.

Palino

asi pred mesiacom sme tuto trasu presli s kamosom na bicykloch, a chcem upozornit tych, ktori podobnu zvrhlost chcu skusit, nech to nerobia, zaverecny zjazd z durkovca do runiny je sice paradna supa, ale nestoji za ten namahavy vyslap v blate s bicyklom na chrbte hore na Kremenec.. (skoda ze som sa na internete nikde nedocital o zakaze bicyklov na tej trase..)

Zivan

Miro, ďakujem za pekný článok z malebných končín východného Slovenska.
Jediná drobná pripomienka - názov predposlednej fotografie mal byť zrejme "Ikonostas". Predpoladám, že ide len o preklep a nie nejaký skrytý zmysel.

Tomasik

palino, ty si co za ignoranta, ist tamadial na biku... Ty si tie zakazove znacky nevidel, alebo si sa na ne proste vykaslal...
Okrem toho, ake docital nedocital na internete???, na uzemi kazdeho narodneho parku sa mozes na bycikli pohybovat, len po, na to urcenych cyklistickych trasach...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma