Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma palice ano či nie?

Sipka

kupila som si palice,su dobre,prsty neopuchaju ,ale asi 1 km som sa sledovala ci s nimi dobre pracujem ,ci mam spravnu vysku
sipka

Otasek

Tak ja neviem...nosieval som palice aj v lete ale skor mi prekazali...ale je to dost subjektivne...niekto palice vyuzije aj v lete,iny nie...

Marosis

Tiez sa mi zdali ako zbytocny prepych, az kym som ich nevyskusal(bolesti v kolenach hlavne pri zostupovani).Palice pouzivam na jednodnovych turach aj pri dlhsich trekoch s tazkym batohom. Pri spravnom vyuziti, ked si zataz rozlozim na vsetky 4 koncatiny je to jednoduchsie a hlavne bez bolesti v klboch. Ja palice odporucam aj v lete.

Otasek

V zime urcite...na leto sa mi zdaju zbytocne...

Drahos

Palicky som do nedavna nepouzival a pritom som ich mal vyse roka v skrini. Jednoducho mi vadili... Ale naposledy som si ich len tak na skusku zobral na hrebenovku N. Tatier, kde som mal vacsi batoh a fakt pomohli. Takze odteraz ich planujem brat na dlhsie tury s velkym batohom a nie natolko kamenisty teren. :-)

OndrejP

Rujir. podla mna taky maly kvet by pouzil s bezkami cepin a palice by mal na batohu... :-)

Rujir

Krepa nie je, ale nema riesenie. Na bezky su potrebne dost specificke palicky, ktorym sa ziadne turisticke nepodobaju. Snad len tie, urcene na nordic-walking, ale aj tie su prilis kratke a ich hroty su na bezky silne nevhodne. Okrem toho prave BC je sport, kde palicky ohned ani nevies ako, takze tam by som do teleskopov nesiel. Skoda penazi.

Ursus

cujte ludia, som sa pytal predfcerom ci neviete o nejakych univerzalnych palickach, co by sa dali vyuzit aj na bezky-konkretne back country, neviem ci je moja otazka taka krepa alebo nikto nic take nepozna :-)

Rujir

@littleflower: No ja sa nehadam, ze prax niektorych sa od metodiky zasadne lisi. Na co by ti bol ten cepin na batohu, keby si ho zrazu potreboval? :-)

OndrejP

littleflower> rofl, ze niesol som ho na ruksaku a ani som ho nepouzil...

a bol si aspon naviazany s niekym?

Bacaardi

no potom ked v praxi sa z-ondis po svahu a do trhliny, potom si budes buchat hlavu o ladovu stenu ze si mal cepin na batohu:-)

merhorn: PALICE!!!! jednoznacne...

Merhorn

Taaakze este raz sa pytam: PALICE ano CI nie? :DDD

Merhorn

Keby bolo hiking.sk o sado maso praktikach, by toto vlakno pomerne usmevne vyznelo :D Palice ano ci nie? :))
uuuu ahaho, kazdy sa priklana,ze ano :DDD

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum