Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pochod ŠPCH – Špačínska stovka

Diskusná téma K článku: Pochod ŠPCH – Špačínska stovka

Pochod ŠPCH (Pochod špačínskych pekných chlapcov) je už 24 rokov pravidelná každoročná akcia organizovaná klubom KST Špačince a hoci je menej známa, ako jej príbuzná Trnavská stovka, žiadnym pravidelným stovkárom ju netreba predstavovať. 100 km z Melčíc do Špačiniec je dobrá previerka psychických i fyzických síl a hoci je na trase hodne asfaltu, táto nevýhoda je kompenzovaná krásnymi výhľadmi, hlavne z hrebeňa Bielych Karpát.

Pete.Green

na Spacinskej stovke 2012 bolo 65.pesich a ako je zvykom vacsina dosla aj do ciela za dobreho pocasia, pre mna osobne to bolo vsetko plusove :)

Green

spomenul som len pesich ano celkovo bolo 86, aj tento krat padol rekord a bolo celkovo 95.startujucich, casy a pocet pesich ktory isli stovku popripade mensiu trasu sa zvyknu spominat v Malokarpatskom dialkoplaze alebo na stranke Dalkove pochody

Severan

Bude niekde k dispozicii daka statistika ako pocet ucasnikov, casy?

Green

r.2010 to bolo 73.pesich a 53 zdolalo stovku, po rekordoch na Lazovke a TT-100 bola pekna ucast aj na Teslackej tak sa da ocakavat hodne ludi a preco nie aj rekordna ucast ved tolko ludi na MKSD este nebolo, tak nech sa dobre slape a pocasie nech je ako minule

Misjak

Prave som si vytlačil s Hikerplanera popis...
tesime, tesime...

3500korun

Áno, už sa tešíme, dúfam, že bude aspoň tak dobre ako minulý rok :)

Hmm

...samozrejme, vsetky tri. V tomto mam dost jasno. Sem to pisem len preto, ze som nechcel zakladat dalsiu temu a SPCH je ta zaverecna stovka. Jozef, uz som cital, ale odpved na maju otazku tam nebola. Hovorilo sa o termíne pred Vianocami, ale nic konkretne.

Jozef J

Taniere za MKSD sú jednoznačne za absolvovanie Troch stoviek v Malých Karpatoch v jednom kalendárnom roku, postupne za sebou: Trnavskej 1OO, Tesláckej 2x50 a Pochodu ŠPCH. Pozri na aladin.elf.stuba.sk/…/md10-10…, je tam v októbrovom čísle článok o tanieroch.

V.v.l.a.a.d.o.o

celkom nechápem, či si prešiel jednu stovku alebo všetky tri a nevieš získať tanier. ak chceš kontaktuj ma mailom , opýtam sa človeka ktorý tanier má.

Hmm

v.v.l.a.a.d.o.o...to si mi velmi nepomohol. Tu prvu cast som si uz odtrpel. :)
Ale nerad by som prisiel o pekny spomienkovy predmet na toto utrpenie. (Ostatne "spomienkove predmety", ktore sa mi poobjavovali pocas a bezprostredne po tejto zabave, sa uz nastastie stratili)

Hmm

Hmm, tusi niekto, kde a kedy sa da dostat k tanierom za MKSD?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov