Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chočskými vrchmi

Diskusná téma K článku: Chočskými vrchmi

Sedíme si tak u pivka s kamarátom a tu mi on vraví: „Zajtra idem na služobku na východ, nechceš ísť so mnou? Niekde by som ťa vysadil, ty by si si tam pochodil a v piatok okolo obeda by som ťa zase niekde vyzdvihol. Urobíš si nejakú túru a ja sa nebudem nudiť v aute.“ A tak sme aj urobili.

Vlado 2

Minulú sobotu som prešiel Prosiecka dolina - Prosečné - Kvačianska dolina. Prišiel som autobusom z Liptovského Mikuláša s príchodom cca o 7.00, a v celej Prosieckej doline som bol úplne sám. Prvých ľudí som stretol až v Kvačianskej doline, a nebolo to až také hrozné celkom som stretol cca 20 - 30 ľudí.

Sona

Treba tam ist mimo vikendu, potom si tam takmer sam...

Daulagiri

V tejto časti Chočských som ešte nebol, ale po tom čo som čítal tam asi zavítam len na jar keď bude Prosiecka to pravé orechové a mohlo by tam byť aj menej ľudí. Strašne nemám rád davy a tlačenicu, inak vyzerá to byť pohodová túrička.

Amand

nazoaj vyborny vylet, Sestrcska dolina nie je az taka zabudnuta - je to jedna z mojich naj.. cyklo tras a bikerov sa tam v lete nazbiera naozaj pozehnane. Dolina do Kalamien je prekrasna, hlavne skoro na Jar ked asi v jedinej tam este najdes sneh, aj ked nikde inde uz nie je a potom zo snehu hup do horucej vody, ktora je typicky slovensky for free. Skoda, ze ti este nevysla posledna z dolin a to Lucanska pripadne aj vystup na Choc z Lucanskej doliny ci aspon Vystup na mensie Ostro alebo kopce Holica. Kazdopadne paradny vylet...

Boro

Domča, a ty skvele čítaš. To sme si ale polichotili, čó ???

Domča

a ja ti tak závidím!!! ale budúci rok budem každý víkend v lese a to budete vy závidieť mne :) pekný článok, super rozprávaš :)

Misko79

Veľmi pekný článok, toto leto som aj ja absolvoval pro-kva. dolinu, tiež bolo veeeeeľa turistov, a Kalameny ... dobre sa tam špliecha, len to už pozná veľa ľudí, treba tam chodiť z jari alebo v jeseni, to sa potom da.

Godman

Poznám túto lokalitu, obe doliny som uz zopárkrát absolvoval a nikdy som sa nevedel rozhodnut, ci ma nadchla viac divokost Prosieckej doliny a pokoj Kvačianky alebo tie čarovné pohľady na Roháče z lúk od Svoradu, či na štíty Nízkych Tatier plávajucich na hladine Liptovskej Mary, pri pohľade od podhoria medzi dedinkami

Sona

Opravene, chybicka se vloudila :)

TDD

Asi je prehodená titulná fotka s foto č.7. Alebo len popis?
Iná pekné!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum