Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nizke tatry - priechodnost

Diskusná téma Nizke tatry - priechodnost

Ludia, neviete ako je to teraz s prichodnostou v NT od Certovice po Kralovu holu a dalej po tych davnych vichriciach?

Dik za info

Yeti

Peter61

HZS :
Výstrahy ku dňu 09. 09. 2020

Z dôvodu množstva popadaných stromov sú ťažko priechodné: Žltá trasa Demänová Autocamping ATC smerom do sedla Machnatô, modrý TZCH cez Krakovu hoľu smerom do sedla Javorie, a smerom do sedla Kúpeľ, červený TZCH od Širokej doliny smerom na Peknú vyhliadku. Ťažko prechodný je červený TZCH Liptovská Lúžna - Ráztocké sedlo. Ďalej upozorňujeme turistov, že niektoré turistické trasy boli pre schodnosť pozmenené, preto sa nemusia zhodovať ich GPS súradnice s mapovými podkladmi. Zelený TZCH, vedúci od jaskyne Slobody do Iľanovského sedla, je v dolnom úseku ťažšie priechodný z dôvodu strhnutého mostíka.

Chceme požiadať turistov, ak majú informácie o neschodnosti ďalších TZCH, aby ich poskytli HZS. Pomôžete ostatným turistom.

Peter61

Nízke Tatry HZS hzs.sk/

Výstrahy ku dňu 08. 09. 2020

"Chceme požiadať turistov, ak majú informácie o neschodnosti ďalších TZCH, aby ich poskytli HZS. Pomôžete ostatným turistom".

Gustoh

Minuly tyzden som tu trasu presiel za 13 hodin.Priechodnost a znacenie uplne bezproblemove.Treba si dat pozor v sedle Priehyba.Smerom na Vapenicu su 3 cesty ale spravne je ta uplne napravo kolmo do kopca.Inac pohodicka.Popripade viem telefonicky podat presnejsie informacie.

Yetiyeti

Ludia, neviete ako je to teraz s prichodnostou v NT od Certovice po Kralovu holu a dalej po tych davnych vichriciach?

Dik za info

Yeti

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma