Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok na Zlatej studni

FunTTomas

myslím, že je aj lepšie, že sa dvere budú otvárať dovnútra, lebo pri viac snehu ako je teraz na hrebeni Kremnických (nad 75 cm) by sa ani von nedali otvoriť. Vďaka Braňo za opravu.

Adelmos

@daulagiri: aj som sa čudoval že je vo vnútri tak málo snehu :-)
@PaliT: veď to bola brnkačka a navyše tam hore bolo krásne počasie ;-)

PaliT

Aj by som povedal, že naše OZ sa činí stále viac, ale v prvom rade sa hlboko skláňam pre ľuďmi, ktorí sa o to osobne postarali.

Daulagiri

Super to je takto dovnútra. Spal som tu práve teraz z 8. na 9.1. Dvere boli otvorené a v nich bol utlačený sneh, tak som ho doskou vysekával aby sa dali aspoň provizórne zavrieť, keďže boli už odtrhnuté. Že to sem príde niekto opraviť takto rýchlo ma nenapadlo.

Adelmos

Včera som bol opraviť dvere na prístrešku na Zlatej studni, dal som ich na 3 pánty a otváranie som zmenil na smerom dovnútra. Doplnil som rukoväť pre lepšie zatváranie. Zvnútra sa dajú zavrieť pomocou zahnutého klinca; keď sa otvoria obchody chcem tam dať normálnu zástrč + ešte ich natriem aby drevo nehnilo.

Anonymized_25093

Siel by som to aj opravit ale nemam kde kupit nove panty.
Nevies nejake zohnat? Nenajde sa tu niekto kto ma dom 2-3 silne panty?

FunTTomas

chodec: nepoteším Ťa, v sobotu som bol na Zlatej studni a dvere sú odtrhnuté, lebo vstupujúci nepochopili, že ich treba otvoriť smerom von a nie dnu. Tak je jeden pánt už vytrhnutý z dosky a je len otázkou času, kedy dvere spadnú. :-(

Anonymized_25093

Na bude uz su dvere, ked sme tam boli bolo citit rosdiel.

Dakujem tym trom chalanom za pomoc, tak isto dakujem Ivovy z HS Skalka za rezivo a odvoz.

este dokoncime jednu pricnu a objekt bude naozaj pouzitelny v nudzi.

Pavol Chodec Horvath

Buda stoji. Strecha nezateka, ale vsetko nafuka vietok dnu cez dvere. Ked tam niekto pojdete, zoberte nejaku lacnu celtu z baumaxu a zrolujte ju na klince nad dvere z vnutra. Aby sa v pripade potreby dala zrolovat smerom dolu a zakrila dvere. Dik.

Tono

Aha... takze takto to je. Ale hlavne ze ju mame novu! Dobry clanok Miso.

MisoB

Zrejme ani nie tak opravena ako postavena nanovo. Na kopke nedaleko ohniska je este cast materialu zo starej (pouzitelne na ohen).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum