Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Novinka 50 rokov útulne Andrejcová

OZ Horské spoločenstvo, Horská služba Nízke Tatry sever a osadenstvo Útulne Andrejcová pozýva na spoločenský a športový víkend pod Andrejcovou v Nízkych Tatrách pri príležitosti osláv polstoročia od založenia útulne pod Andrejcovou.

50 rokov útulne Andrejcová

Tretí októbrový víkend sa na vás budú tešiť organizátori na modrom turistickom chodníku nad Pohorelou, kde sa vôbec po prvý krát stretnú najlepší horskí nosiči na 34. ročníku legendárnej Sherpa Rallye (v sobotu o 10:00) a najlepší horskí bežci na už tradičných pretekoch Andrejcová Vertikal (v nedeľu o 11:00).

Príďte ich povzbudiť a osláviť tak 50 rokov existencie tejto unikátnej útulne. Viac info nájdete na Facebooku podujatia

Upozornenie

V sobotu 20. 10. bude celá útulňa vyhradená pre účastníkov Sherpa Rallye. Organizátori preto prosia turistickú verejnosť, aby v tomto čase neplánovali nocľad na útulni.

Dobrovoľníci

Pre Sherpa Rallye ako aj pre preteky Andrejcová vertical hľadajú organizátori dobrovoľníkov. Kto má čas a chuť pomôcť a zároveň zažiť obe skvelé podujatia, môžu sa hlásiť Marekovi Šurinovi na adrese horskespolocenstvo@gmail.com alebo prostredníctvom Facebook Eventu.

Novinky

Novinka

Lyžiarsky klub Baba upozorňuje na uzáveru časti Babských trailov. Na okruhoch A, B a traile Tajná Baba prebieha plánovaná ťažba dreva. Babské traily sa nachádzajú na Pezinskej babe v Malých Karpatoch.