Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prvých 100 km s Hoka One One Speedgoat 4

Eric

@Branozv: Dakujem. Tak je to v priemere 7000km/rok :) A mas pravdu, je to vysoko individualne, velmi zalezi od typu chodidla, sposobu doslapu, celkovo techniky behu a konieckoncov aj ponoziek. Takze kazdy si musi najst tie svoje neznicitelne boty :)

Branozv

Vsak pisem, ze subjektivne. Mozno som len pri Hoka nemal stastie. Klobuk dolu nad tou Hoka kilometrazou, aj ked je to asi za niekolko rokov, ale spolu v tych botach, co si popisal - min. 13000 km :)

Eric

No narozdiel od mnohých mojich kolegov a kolegyn, som si uz roky nekupil ziadne ine topánky a tieto nosim aj do roboty :) Takze vlastne Greta by ma pochvalila.

Eric

No vidis a ja zas, ked to tak spocitam, je to uz 3 x Mafate Speed 2, 1 x Mafate EVO, 1 x Speedgoat 2, 2 x Mach, 6 x Clifton a kazde z nich vydrzali vysoko nad 1000 km aj s pohodovym tlmenim a zvrsok sa mi nepotrhal na ziadnych. Naproti tomu v boostoch (2x Energy, 2 x ultraboost, 2 x Boston) tlmenie odislo cca po 500 km. :)

Branozv

Zdravím priatelia, Hoky sú super "tenisky". Behanie (vďaka pruženiu) je ako v papučke, ale nevydržia dlho. Osobne mám skúsenosť s Challenger ATR 2 (2 páry) a Clayton (na cestu). Prvých 500 km radosť a krása a potom stratia pružnosť. Za tie peniaze málo muziky. A Challengre som musel reklamovať, lebo po pár km sa začali odliepať farebne odlíšené gumené "kúsky" na podrážke.
Niečo mám nabehané a môj subjektívny pocit je, že najlepšia pena (tlmenie/pruženie) je Boost (Adidas) a Zoom (Nike) - cez 1000 km, podrážku som zodral, ale tlmenie stále fungovalo.

Florián Dekret

@bp

Ahoj, prosím Ťa, vedel by si odporučiť spoľahlivý zahraničný e-shop kde sa dajú kúpiť? Ďakujem!

Bp

Tieto boty pouzivam na take dlhsie traily a nedam na ne dopustit, jednoducho su super. Nakupovat treba na zahranicnych e shopoch, tu u nas za ne pytaju dost vysoke ceny.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma