Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Salaš Smrekovica

Diskusná téma K článku: Salaš Smrekovica

Veľká Fatra je asi najhustejšie posiata salašmi a kolibami, v ktorých sa dá prenocovať alebo prečkať zhoršené počasie. Ďalším rozšírením ponuky je salaš nachádzajúci sa na horskej lúke v oblasti Kráľovej studne medzi Smrekovicou a Smrekovom.

Bean

Velmi pekny, vzorny salas. Som rad, ze tam nevytiahli dalsiu hrdzavu maringotku.
Tesim sa na navstevu!

Peeto

No keby som tak vedel vo februári, že tam je. Spali sme v tej kolibe nad vlekom. Nič moc, ale prežili sme. Pred mesiacom som tam boli na biku, a našiel som ten salaš, je to fakt luxusné ubytko, ešte keď si "priplatíš" penziu tak lepšie ako horská chata čo je v rekonštrukcii.

Merhorn

Mozno hlupa otazka ale toto je normalne free salas? Vyzera byt az neuveritelne komfortny a zachovali. Pocul som uz o nom ale vzdy mi neikto tusim povedal,ze je vyuzivany len pastiermi.
Skoda, ze bol minuly rok zatvoreny salas dvojicky(sestricky) pod Ploskou. Teda hlavny objekt s verandou, nie ten spodny :)

Blahola

Perfektný. Dúfam, že ho v budúcnosti navštívia len ozajstní priatelia hôr. Vdaka za info Michal. Na jeseň ho asi využijem.

Jena

súhlasím, že je to komfortná chatka. len sa obávam že bude už zatvorená. čo je škoda. boli sme dvaja a večer prišli další dvaja. komorná pohodička sa skončila ráno ked nás zobudili dvaja lesníci,alebo kto to bol,a vyhnali nás. doslova.. strážia si to, ale nechápem prečo tak hrubo. tí dvaja čo prišli večer tam boli už asi 4x. a nikdy nemali problém.. takže ktovie ako bude nabudúce...

Maroszlaw

krásna chatka, pozdravujem a majstrov z vychodu a dušana z blatnice,kerý nam prichystal drevo a aj toho, pravdepodobne, fedora, kerý nás ráno od tál poslav do p... :-) ale krásne miestečko.

magic mashrooms for ever!

Merhorn

A aspon ste nasli dost magic mushrooms? :D
Mali ste potom teda pekny zazitok asi, ze? SI to pekne "provokacne" napisal :D

Ina.cz

Chata stále volně přístupná. V jednom okně chybí sklo, ale je to zatlučené dekou. Jinak vše jako v článku.

Angelina

Pekný článok, ale na objasnenie nevolá sa to "Ovica" ale pozorní ľudia si všimnú aj nakreslený smrek pred názvom, čiže pre nás tunajších je to Smrekovica. :)Udržujte čistotu a poriadok. Ďakujeme.

Grmo

mi saa sem chistame teras na viletik som teda zvedavi

MisoB

Angelina, vďaka, že si sa ozvala. Ten stromčok na dverách si pamätám, ale nejako som si to nedal dokopy. Tak aspoň dodatočne som opravil článok :)

Daulagiri

No rozmýšľam že by som cez víkend zašiel do tejto časti VF tak snáď bude tento salaš prístupný, lebo vyzerá luxusne.
Neviete niekto aktuálny stav ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum